Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bli med på Secondhand Saturday
Foto: @photosbymambo/Mambo Abdirashid

Bli med på Secondhand Saturday

Stort vintagemarked med redesign, tattoo, DJs og afterparty.

Som en motpol til Black Friday inviterer flere av Oslos vintage butikker til Secondhand Saturday, lørdag 30. november på Pakkhuset i Oslo. Her vil du finne stort byttemarked hvor du kan levere inn klær og tilbehør du ikke lenger har bruk for og som du vil gi nytt liv. Og kanskje selv finne skjulte skatter.

Vintagebutikkene Ditto, NY York Vintage og MA Oslo Vintage vil være tilstede på Secondhand Saturday. Oslo Custom vil sørge for god stemning med DJ, kunstnere, designere og tattoo-artist, i tillegg til customizing utstyr.

Dette vil være stedet for inspirasjon, og her vil man kunne redesigne og gi nytt liv og magi til jakker, bukser, sko og gamle klær. Med stensiler, sjablonger, spray, lær-patches og tusjer om vil være tilgjengelige, kan man med enkle grep piffe opp plaggene sine.

Shop vintage og redesign på dagtid, og bli med på afterparty på kvelden. Gratis inngang. Sjekk ut eventet og mer info her.

Vintage high-end og streetwear

Oslo Custom er et kleskollektiv og produksjonshus bestående av kunstnere, designere og kreative mennesker. De støtter lokale kunstnere på deres reise til å lage mer bærekraftig design og kunst, og hjelper dem å gjøre drømmer om til virkelighet. De ønsker også å inspirere og gi folk råd til hvordan tilpasse sine egne klær med enkle og kreative trinn.

Under Secondhand Saturday-markedet vil de vise frem noen utvalgte plagg fra noen av deres kunstnere. Både nytt og gammelt, men med vintage og bærekraftige løsninger som base.

– Vi tror at de største aktørene i klesindustrien tar feil når de antar at vi alle ønsker å ha de samme klærne. Ved å støtte dine lokale skreddere, designere og kunstnere støtter du mangfoldet, sier Oslo Custom.

Ditto er en møteplass og plattform for moteinteresserte. De tilbyr kjøp og salg av bruktklær hvor privatpersoner kan komme innom med plagg de ønsker å selge. Basert på plaggets stand, etterspørsel og markedsverdi vurderer de om de kjøper plagget på stedet, eller tar det in via en kommisjonsavtale.

Plattformen har over tid opparbeidet en eksklusiv og unik samling, og vil ta med mange godbiter fra butikken sin på Secondhand Saturday. Deriblant merker som YSL, Dolce & Gabbana, Louis Vuitton, Supreme, Palace, Stone Island, Nike, Comme des Garcons, The North Face, Moncler og Polo Sport, i tillegg til artistmerch.

Tid: 14:00 til 20:00. Afterparty fra kl. 22:00 til 03:00. NB: ID 20 år.

Adresse: Pakkhuset Oslo, Nedre Slottsgate 2C, 0153 Oslo.

Siste saker

Mest lest nå
Les mer