Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Bli med inn i Gianni Versace sitt luksushjem

Er du villig til å å bruke 7800 kroner per natt, kan du også få bo der.

Midt på den aller dyreste delen av South Beach i Miami finner vi en gigantisk, fornem villa, i strøket som ellers er mest kjent for Art Deco bygninger. Villa Casa Casuarina strekker seg over 2300 kvadratmeter, og hadde Gianni Versace som eier fra ’92 og frem til ’97.

Ifølge Forbes brukte den kjente italienske moteskaperen hele 259 millioner kroner og tre år på oppgraderinger før han flyttet inn. Voldsomme fresker og fliser med Versace-logoen preget en rekke rom, og det ekstremt påkostede bassengområdet minner om et gammelt, romersk bad – forgylt med gull rundt det hele.

Bare to år etter oppussingen sto ferdig ble han skutt like utenfor portene. Etter hans død sto huset tomt fram til år 2000. Da det ble solgt fra Versace-arvingene til den rike Telecom-gründeren Peter Loftin, som pusset det opp og leide det ut til selskaper som ønsket å åpne hotell der.

Årevis med økonomisk ulykke fulgte for Loftin, som til slutt endte med at Casa Casuarina ble auksjonert bort i år 2013. Blant de interesserte var Donald Trump, som måtte se seg slått av en lokal investorgruppe. Vinnerbudet var på 326 millioner kroner – mye mindre en den antatte summen på nesten 1 milliard kroner i starten av auksjonsrunden.

Nå kan du bo på Gianni Versace sitt gamle rom og svømme i bassenget han en gang badet i, om du er i Miami. Casa Casuarina huser nå nemlig både et luksushotell og en restaurant, der man ifølge CNN må ut med omtrent  7800 kroner per rom, per natt.

Les også
Kinesisk selskap kjøper seg inn i Holzweiler

Tv-serien som har premiere i dag, «The Assasination of Gianni Versace: American Crime», er spilt inn i selve villaen, gjennom en filming som tok 1 1/2 måned å fullføre.

Ifølge WWD har regissøren av serien, Ryan Murphy, fortalt til The New York Post at han ble helt sjokkert da de fikk grønt lys til å spille inn der.

– Vi hadde aldri i livet kunne bygget det som et sett. To av rommene var laget av skjell. Donatella tok ut alt av møbler og kunst da hun solgte huset, men vi har klart å gjenskape en del av de originale tingene gjennom bilder vi har fått tilgang til, uttalte han.

Melk & Honning har tidligere skrevet om hvordan familien fordømmer den nye serien, ettersom den ifølge dem er basert utelukkende på oppspinn og falske rykter.

Her kan du innsiden av den maksimalistiske villaen – og den nyeste traileren til selve serien: 

Les også: Åtte ting du kanskje ikke visste om Gianni Versace

Siste saker

Mest lest nå
Les mer