Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
kim kardashian
Kim Kardashian viser frem hjemmet sitt. Foto: Skjermdump via Vogue

Bli med hjem til Kim Kardashian

– Sjokkerende nok har ikke fire barn ødelagt kremhuset mitt.

Da realityserien Keeping up with the Kardashians rullet over skjermen fikk vi et stort innblikk i livene, og ikke minst hjemmene til Kim Kardashian og familien hennes.

Hjemmet hun har bodd i de siste årene har vi ikke fått se like mye av. Med unntak av som kulisser til Instagram-postene hennes og et og annet intervju. For ikke å snakke om den berømte julepynten som skulle matche det minimalistiske huset for et par år siden.

Nå åpner Kim Kardashian opp hjemmet sitt for Vogue.

kim kardashian
Foto: Skjermdump via Vogue

Det er i forbindelse med motemagasinets videoserie Objects of Affection at 41-åringen viser frem hjemmet sitt i Calabasas. Og da først og fremst ting hun eier som nettopp har affeksjonsverdi for henne.

kim kardashian åpner opp
Foto: Skjermdump via Vogue

Maleriene til datteren North er noe av det realitystjernen og businesskvinnen stolt viser frem – som er ganske mer avanserte enn pinnemennene en 8-åring kanskje vanligvis ville malt. Har Kim Kardashian fått en stor kunstner i familien?

north west
Kim viser stolt frem datteren Norths malerier. Foto: Skjermdump via Vogue

Kardashian røper at hun også er en stor fan av å lage scrapbooks, og lager en bok til hvert av barna sine med minner fra da de ble født og barndommen deres. Og ideen kommer fra kofferten mamma Kris Jenner har laget til hvert av sine barn fylt opp med gamle bursdagskort og minner fra barndommen deres.

kim kardashian
Foto: Skjermdump via Vogue

Kardashian kommer selvfølgelig ikke unna å kommentere selve huset hun bor i. Som er 50 shades of beige, mer eller mindre.

Med en matchende basketballbane i hagen – og til og med matchende biler, selvfølgelig.

kjøkken
Foto: Skjermdump via Vogue

– Jeg synes det er så mye kaos i verden at når jeg kommer hjem, vil jeg at det skal være veldig stille. Jeg vil at alt skal føles rolig, sier Kim Kardashian til Vogue.

kim
Foto: Skjermdump via Vogue

California-hjemmet hennes er fylt opp med blant annet en beige sofa, beige stoler, et beige piano, hvite bilder på veggene og beige blomster. Og slik fortsetter det bare.

kim
Foto: Skjermdump via Vogue

Det finnes imidlertid noen unntak, og det er barnerommene, hvor «et er rosa, et er lilla, et er blått, og et er med dinosaurer», forteller hun videre. Disse får vi imidlertid ikke se i videoen.

Les også
Sleepers samarbeider med Ida Broen

– Hvert av barna kan ha sin stil og smak på rommet sitt og ha masse gøy der, men i hovedhuset liker jeg roen.

– Og sjokkerende nok har ikke fire barn ødelagt kremhuset mitt.

Les også: De største interiørtrendene i 2022 ifølge ekspertene

Siste saker

Mest lest nå
Les mer