Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Bli med å stem i Melk & Honnings kåring av årets beste skjønnhetsprodukter
Foto: Svetikd at Getty Images

Bli med å stem i Melk & Honnings kåring av årets beste skjønnhetsprodukter

Hvilke er dine favoritter?

De siste ti årene har man sett at den allmenne interessen for alt innen skjønnhetsverdenen har økt kraftig. Det startet på Youtube med profiler som omtalte sine favorittprodukter, viste frem hauls eller kjørte tutorials. Siden har har man sett hvordan mengder av influencere og kjendiser har lansert sine egne skjønnhetsmerker. Konkurransen er blitt tøffere enn noensinne. Hypen rundt produkter og ingredienser oppstår og dør i takt med tempoet på TikTok

Utvalget er blitt enormt. Og med stadig flere produkter på butikkhyllene og i nettbutikkene kan det etter hvert bli vanskelig å velge hvilket man skal gå for.

Kan man stole på at glow serumet faktisk gir glød? At volumshampoen gir fylde til tynt, nordisk hår? At maskaraen gir deg vippene du drømmer om?

Melk & Honning har fulgt med på og skrevet om skjønnhetsbransjen i en årrekke. Vi vet at våre lesere elsker beauty, liker å holde seg oppdatert og er opptatt av kvalitet.

Derfor har vi valgt å lansere ‘Årets beste’ der vi kårer de råeste skjønnhetsproduktene nå. 

Bli med å stem i Melk & Honnings kåring av Årets beste skjønnhetsprodukter.
Foto: Tanja Ivanova/Getty Images

Vi har satt sammen en jury bestående av tre stykker med inngående kunnskaper om skjønnhetsprodukter og bransjen som helhet. De vil gjøre en grundig vurdering og testing av produktene. 

HENIA GAMBORG KJØRSVIK
Henia har jobbet med skjønnhet og duft i over 11 år. Hun har god kunnskap om markedet og har en lidenskapelig interesse for duft og skjønnhetsprodukter. Henia var med å startet og driftet det uavhengig mote- og kunst magasinet Tableau Paper, og jobber som daglig leder for nisjeparfymeriet Heaven Scent i Øvre Slottsgate.

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

CHIOMA ANUGWEJE
Chioma er utdannet makeup-artist med ekspertise innen make-up til mørk hud. I tillegg er hun opptatt av hudpleie. Hun har jobbet i skjønnhetsbransjen i over 10 år, drevet en skjønnhetsblogg og hatt beauty features i store magasiner som Whowhatwear og Minmote. Nå aktiv på Instagram der hun deler tips, tutorials og inspirasjon.

CAROLINE KRAGER
Caroline Krager har hatt ulike roller hos Melk & Honning siden 2015, blant annet som redaktør. Hun skriver også for D2, Vogue Scandinavia og en rekke andre internasjonale motemagasiner. Krager har også vært juryleder i mote-Norges mektigste, hun har forelest i motejournalistikk på SoFI, laget kunstfilmer og bidratt med dikt til ulike publikasjoner og motevisninger utenlands.

Foto: Getty Images

Like viktig som juryens konklusjon er det at publikum vil få muligheten til å stemme i ‘Årets beste skjønnhetsprodukter’.

De kan velge på sine favoritter innen hver av de aktuelle kategoriene:

Hudpleie: Glød, serum, ansiktspleie og anti-age.

Makeup: Øyne, hud, mascara og verktøy.

Hår og kropp: Hårstyling, hårpleieprodukt/serie, indre skjønnhetsprodukt, glødprodukt – kropp, tørrshampo, herreduft, dameduft, kroppspleie og klassiker.

Vinnerne blir valgt ut basert på en kombinasjon av juryens avgjørelse og publikumsstemmene. 

Klikk her for å være med å stemme på årets Beste skjønnhetsprodukter

Avstemmingen er åpen for publikum frem til 31. mai. Vinnerne av ‘Årets beste’ vil bli presentert tidlig i juni.

Les mer

Nyeste saker fra Melk og Honning