Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Bli bedre kjent med H&M Loves Music Oslo-aktuelle Ezzari

Vi tok en prat med «Casablanca»-sangeren Adam Ezzari.

– H&M Loves Music pleier å være en dødsfet konsert, med masse folk og mange flinke artister. Jeg gleder meg veldig til å stå på scenen førstkommende lørdag.

Han har bakgrunn som skuespiller i tv-suksessen «Skam», podcasten «Andregenerasjonen» og som artist. Nylig ga han ut sin åttende singel «Casablanca», med plateselskapet Universal i ryggen.

– Å gi ut ny musikk er absolutt det beste med å være artist. Det har også vært veldig gøy å jobbe med ulike ting, så jeg er veldig fornøyd med året jeg har hatt. «Skam»-bakgrunnen min er jeg litt ferdig å snakke om, men jeg vil takke alle som fikk øynene opp for meg der, og som har fulgt musikken min i etterkant.

– Som artist er jeg veldig allsidig og hører på veldig mye forskjellig musikk. Dette er noe som kommer frem i låtene mine som kan variere mellom flere sjangre.

Ezzari forteller at vi ikke kan forvente kun én type musikk fra ham, men at han bruker musikken til å reflektere humøret og livet sitt.

– Når det er sol og sommer vil jeg lage musikk som passer til det. Det var slik jeg produserte «Casablanca».

Adam Ezzari

På spørsmål om hvilken artister han ser opp til svarer Ezzari at han beundrer alle som lager god musikk år etter år, og som klarer å fange livet sitt i sangene. Her trekker han frem den norske duoen bak Karpe og den danske artisten Gilli.

Lørdag 2.juni står Ezzari på scenen under festivalen H&M Loves Music Oslo, som årlig arrangeres av klesgiganten. Men tenker Ezzari noe over hvordan han kler seg på scenen?

– Jeg kler meg veldig likt på og av scenen. Jeg bruker mye digge klær, men samtidig liker jeg godt fine klær – så jeg kan nok bli litt flinkere til å ha kule sceneantrekk, slutter Ezzari.

I år har H&M Loves Music Oslo satt sammen et ungt og spennende program. Se listen over alle artistene her.

På ute-scenen er det åpent for alle, men kveldsarrangementet krever påmelding og at du er over 18 år. Du kan melde deg på her. 

Bilder via Ezzari

Les også: Kastet ut av fornøyelsespark: For naken for Liseberg? 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer