Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Robyn for Björn Borg

Björn Borg lanserer samarbeid med Sveriges popdronning

– Jeg tenkte det ville være kult å lage en kolleksjon jeg både kan bruke når jeg løper og når jeg drar på by’n.

En ny dag, et nytt designsamarbeid. Men noen er litt mer interessante enn andre. Som når det svenske motemerket Björn Borg og den svenske superstjernen Robyn slår hodene sammen om en ekslusiv capsule-kolleksjon.

Samarbeidet har fått navnet RBN og består av en capsule-kolleksjon utviklet av Robyn i samarbeid med hennes venn og stylist Naomi Itkes og det svenske motemerkets designteam.

Utgangspunktet for kolleksjonen er Robyn og Naomi Itkes felles perspektiv på det å vokse opp i Sverige. Kolleksjonen skal være en miks av sportswear, streetwear og fashion workwear med grafisk design og logoer sentralt inspirert av noen av Robyns favorittplagg samt plagg fra Björn Borgs arkiver fra 80-tallet.

– RBN gjenspeiler min kjærlighet for street style og hvordan det signaliseres i ungdomskulturen. Jeg tenkte det ville være kult å lage en kolleksjon jeg både kan bruke når jeg løper og når jeg drar på by’n, sier Robyn.

Om samarbeidet sier Mija Nideborn, Design Director hos Björn Borg følgende:

– Vi er ekstremt stolte av dette samarbeidet og kolleksjonen. Robyn er vår perfekte partner – et svensk ikon med egen stemme og sans for stil. Lenge før vi satte våre kreative hoder sammen, var vi virkelig inspirert av Robyn, hennes stil og hennes evne til alltid velge sin egen vei og utfordre normer.

Kolleksjonen lanserer i februar neste år.

Hovedbilde via Björn Borg.

Les også: Edda Gimnes: Hvis man ikke selger så kan man ikke holde på heller

Siste saker

Mest lest nå
Les mer