Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Cajsa Wessberg gjør designsamarbeid med den norske kleskjeden Bik Bok

Norsk kleskjede teamer opp med «Sveriges største beauty-rebell»

Lanserer samarbeidskolleksjon på Kvinnedagen.

Designsamarbeid har kommet for å bli. Det vet blant andre den norske kleskjeden Bik Bok å benytte til sin fordel. For sitt nyeste designsamarbeid har de hentet inn den svenske modellen og illustratøren Cajsa Wessberg.

Kolleksjonen, som lanseres på den internasjonale kvinnedagen 8. mars, skal være en hyllest til alle medsøstre, heter det i en uttalelse fra den norske kleskjeden.

Om kolleksjonen sier Wessberg:

– Grunntanken bak kolleksjonen min med Bik Bok er å vise frem styrken i «systerskapet». Hele kolleksjonen grunner i å gi og ta imot kjærlighet. Jeg vil gjennom kolleksjonen og illustrasjonene som kommer frem i plaggene formidle styrken i det å tro å seg selv og sine medsøstre.

Kolleksjonen består av to track suits, ett sett i lurex, en jakke, hoodie og tilbehør. I tillegg har Wessberg illustrert et print som går igjen som detaljer i de fleste av plaggene. Som en del av kolleksjonen er også en plakat illustrert av Wessberg produsert i et begrenset opplag. For hver solgte plakat donerer kleskjeden hele overskuddet til den svenske kvinnerettsorganisasjonen Kvinna till Kvinna.

Stockholms-baserte Wessberg er kjent som både illustratør og modell. Hennes signaturstil er hennes barberte hode som hun tidligere har snakket om med blant andre svenske Styleby, Hypebae og Vogue. Sistnevnte omtalte henne tilbake i 2016 som «Sveriges største beauty-rebell».

[soliloquy id=’63982′ type=’gutenberg’]

Hovedbilde via Hypebae.

Les også: Varner legger ned norsk kleskjede

Les også
Huawei lanserer sin mest avanserte smartklokke noensinne: GT 3 Pro

Siste saker

Mest lest nå
Les mer