Beyoncé skal ha forlatt møte med Reebok etter manglende mangfold

Beyoncé skal ha forlatt Reebok-møte på grunn av mangel på mangfold

Men sportsmerket avviser ryktene.

Forrige uke kom nyheten om at Adidas teamer opp med Beyoncé. Artisten kaller det «tidenes partnerskap», og lover egen sko- og kleskolleksjon samt relansering av hennes eget klesmerke Ivy Park.

Fredag gikk ryktene om at superstjernen skal ha forlatt et møte med Adidas-konkurrent Reebok etter det hun mente var mangel på mangfold viralt.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var på en episode av tv-showet «The Jump» på ESPN at skribent Nick DePaula avslørte at Beyoncé skal ha vært i møte med Reebok. Men at hun etter å ha lagt merke til manglende mangfold i teamet hun skulle jobbe med forlot møtet.

«Hun hadde et møte på Reebok der de hadde en hel presentasjon og alt – med potensielle produkter og hvordan dette kunne se ut», forteller DePaula.

«Så tok hun liksom et steg tilbake og sa: ‘Er dette teamet som skal jobbe med mine produkter?’. Noen sa ‘ja’ og hun sa ‘ingen i dette rommet reflekterer min bakgrunn, min hudfarge, hvor jeg er fra eller hva jeg vil gjøre’. Også forlot hun møtet, og det var det».

Reebok tilbakeviser ryktene. Til Huffington Post sier en talsperson for merket at det ikke stemmer at artisten skal ha forlatt et møte på grunn av manglende mangfold.

«Våre samtaler med Beyoncé og teamet hennes pågikk i månedsvis etter det første møtet. Vi er skuffet over at uriktig informasjon blir spredd som sannhet».

Artisten skal også ha vært i møter med både Under Armor og Jordan.

Verken Beyoncé eller hennes team skal foreløpig ha kommentert saken.

Melk & Honning følger saken.

Les også: Oslo-jenter for Beyoncé

Artikkelen fortsetter under annonsen