Ganni åpner ny butikk i København

Foto via Instagram/@ganni

Åpner verdens største Ganni-univers i København

Det danske suksessmerket utvider.

Det er fortsatt en stund til vi kan reise igjen. Men når vi kan det vender nok mange nordmenn snuta mot favoritten København.

Der åpner det danske motemerket Ganni nå sitt hittil største univers med ny flaggskipbutikk i den danske hovedstaden og merkets nye hovedkvarter Ganni House.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det danske suksessmerkets nye HQ sentralt i København teller hele fem etasjer, og strekker seg over totalt 2500 kvadratmeter.

Den nye flaggskipbutikken åpner i første etasje, og er på 165 kvadratmeter. Butikker er inspirert av den danske byen, og merkets egne røtter.

Mer et community space i så måte med kunst signert venner av huset slik som de danske kunstnerne Rose Eken og Nina Nørgaard samt diverse objekter som har vært en del av merkets tidligere visningskonsepter.

– Vi er superspente på å gi deg en helt ny butikkopplevelse. Jeg elsker at butikken er en del av vårt nye hovedkvarter, sier Gannis kreative leder Ditte Reffstrup i en uttalelse.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– Forvent deg 1-2-1 shoppingavtaler, butikkeventer og pop-ups.

I fjor kjøpte Ganni tilbake alle de norske butikkene fra det Oslo-baserte agenturet Colina Stores AS med mote-Norges mektigste-nykommer Anett Ringstad i spissen som hadde hatt franchise på det danske suksessmerket siden 2012. Seks av merkets 28 butikker, spredd over Europa og USA, er i Norge

Se dette innlegget på Instagram

GANNI Bremerholm is officially open! 💘 📍Bremerholm 4 1069 Copenhagen K Monday-Saturday 10-6 PM Sunday 11-4 PM Welcome to your new Copenhagen Flagship store – a whole new store experience + part of our new GANNI HQ – GANNI House <3 #GANNI #Copenhagen

Et innlegg delt av GANNI (@ganni)

Les også: Norsk motemerke med storsatsing