Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Åpner verdens største Bottega Veneta-butikk

Det italienske luksusmotehuset åpner dørene til sin tredje Maison i New York, nærmere bestemt på 740 Madison Avenue på Upper East Side.

LES OGSÅ: Gucci hyller hunder i ny kolleksjon

Med sine fem etasjer og nærmere 15,000 kvadratmeter blir det den største Bottega Veneta-butikken i verden. Den vil naturlig nok også ha det bredeste utvalget til både ham og henne; ready-to-wear, vesker, skinnvarer, baggasje, solbriller, sko, klokker, dufter og smykker, samt husets interiør- og møbelkolleksjoner.

Det er tre tidligere privatboliger eller townhouses som utgjør den nye butikken.

I den øverste etasjen presenteres dessuten et nytt konsept, The Apartment. Det showcaser Bottega Veneta Furniture Collection og Home Collection. Tanken er at det skal være «som i en ekte leilighet, med følelsen av å være i et privat hjem», sier kreativ direktør Tomas Maier i en pressemelding.

I leiligheten vil det også være en rullerende kunstutstilling kuratert av Maier med verker fra italienske kunstnere som Lucio Fontana, Mimmo Rotella, Ettore Spalletti, Mario Schifano og Agostino Bonalumi. «Leiligheten» vil også ha et utvalg bøker innen både kunst, arkitektur, fotografi og mote – alle håndplukket av Maier selv.

Som husets allerede eksisterende flaggskipbutikker i Milano og Beverly Hills, er designet signert Maier og skal reflektere hans eget hjem.

Denne gangen med inspirasjon også fra Manhattans ikoniske skyskrapere og bybilde. «Butikken reflekterer kjærligheten og beundringen jeg har for denne byen og dens arkitektur», sier Maier.

Bli med inn i Bottega Veneta-butikken her:

Alle bilder gjengitt med tillatelse fra Bottega Veneta. 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer