4. april gjenoppstår et av bryggas mest ikoniske restaurantlokaler – og det med et smell!
I Ling Lings gamle lokaler åpner Stranden 30, en ny restaurant drevet av stjernelaget bak suksessene Jimmy’s, Oslo Street Food og Pjoltergeist.

Med tre ulike konsepter – Vågen, Hekla og den legendariske Takterrassen – samt en meny som spenner fra grillet piggvar til pasta vongole, lover dette å bli en av vårens mest spennende åpninger i Oslo!

– Jeg har reist verden rundt for å hente inspirasjon til Stranden 30. Norske råvarer møter Kina, Thailand, Mexico og Islands vulkaner, forteller kjøkkensjef Atli Már Yngvason.
I tillegg til kjøkkensjefen står det et engasjert team bak med lang erfaring fra Oslos mat- og utelivsscene.
«Stranden 30 skal ikke bare være en restaurant – men et levende møtested med events, pop-ups, DJ-sett og besøk av vinprodusenter. Et sted hvor både daten, vennegjengen, kollegaene og bestemoren (til og med hunden!) skal føle seg hjemme», skriver den nye restauranten på nettsidene sine.