Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Dette skal sesong 3 handle om. (Foto: Instagram @bridgertonnetflix).

Alt vi vet om Bridgerton sesong 3

Avslører nye detaljer om dramaet fra 1800-tallet.

Det kommer hele tiden nye rykter og ny informasjon om sesong tre av det historiske dramaet «Bridgerton», en av Netflixs suksesserier om intriger, sladder og kjærlighet.

Serien er basert på bøkene med samme tittel, skrevet av Julia Quinn. Ettersom det er skrevet flere bøker om overklassefamilien, forventer fans at det også kom til å bli flere sesonger av Netflix-serien. Noe som nå blir realitet.

Er du en av Bridgerton-familiens mange fans, har du mye å glede deg over i den nye sesongen – for det er mye godt i vente.

Allerede en måned etter at sesong 2 ble publisert, ble det bekreftet i april 2021 at det kommer en tredje OG en fjerde sesong av serien.

Eliose Bridgerton og Penelope Featherington, spilles av Claudia Jessie og Julie Andrews. (Foto: Instagram @bridgertonnetflix)
Eliose Bridgerton og Penelope Featherington, spilles av Claudia Jessie og Julie Andrews. (Foto: Instagram @bridgertonnetflix).

Her er alt vi vet om sesong 3 av «Bridgerton».

Hva er handlingen i sesong 3?

Tidligere har det blitt avslørt at den nye sesongen av «Bridgerton» ikke kommer å følge handlingen fra boken, som den egentlig er basert på.

Tredje bok handler om Benedict Bridgerton og hans jag etter kjærligheten. Men i tredje sesong av serien får man i stedet følge forholdet mellom Colin Bridgerton og Penelope Featherington.

I ekte «Bridgerton»-stil blir ikke kjærligheten mellom dem lykkelig fra starten av; på veien vil det selvfølgelig bli litt inntriger.

Dette skriver Netflix om den nye sesongen:

«Penelope har endelig gitt opp sin langvarige forelskelse i Colin, etter å ha hørt hans nedsettende ord om henne. Hun har imidlertid bestemt seg for at det er på tide å ta en ektemann. Helst en som vil gi henne nok uavhengighet til å fortsette sitt dobbeltliv som Lady Whistledown, langt borte fra moren og søstrene. Men uten selvtillit mislykkes Penelopes forsøk på ekteskapsmarkedet.»

Les også
12 Instagram-høydepunkter fra Copenhagen Fashion Week

«I mellomtiden har Colin kommet tilbake fra sommerreisene sine med et nytt utseende og en seriøs følelse av snert. Han er motløs over å innse at Penelope, den ene personen som alltid satte pris på ham som han var, gir ham den kalde skulderen. Colin er ivrig etter å vinne tilbake vennskapet, og tilbyr å veilede Penelope for å hjelpe henne med å finne en ektemann denne sesongen.

Når leksjonene begynner å fungere litt for godt, må Colin finne ut av om følelsene hans for Penelope bare er vennlige. Det som kompliserer saken for Penelope er bruddet hennes med Eloise. Hun har funnet en ny venn på et svært usannsynlig sted, mens Penelopes økende tilstedeværelse i Ton gjør det desto vanskeligere å holde hennes Lady Whistledown alter ego hemmelig

To av brødrende Bridgerton, Benedict og Collin. Spilles av Luke Thompson og Luke Newton. (Foto: Instagram @bridgertonnetflix).
To av brødrende Bridgerton, Benedict og Collin. Spilles av Luke Thompson og Luke Newton. (Foto: Instagram @bridgertonnetflix).

Er det nye tilskudd i casten?

Netflix har nylig annonsert tre nye navn på rollelisten til sesong tre.

Daniel Francis som tidligere blant annet har spilt i serien «Stay Close», Sam Phillips fra «The Crowns» og James Phoon som snart er aktuell med serien «Wreck» blir å se på skjermen.

Når har sesong 3 premiere?

En premieredato er foreløpig ikke satt, men hvis alt går etter planen vi vil få et gjensyn med den populære serien tidlig i 2023. De annonserte denne uka at de er i gang med innspilling av sesong 3.

Hva vet vi om sesong 4?

Handlingen for sesong fire er ennå ikke kjent. Hvis den tar handlingen fra den tredje romanen, vil søkelyset rettes mot den kunstneriske Benedict. Han faller for Sophie Beckett, datteren til en jarl som har blitt gjemt bort og tvunget til å jobbe.

Les også
9 veganske kafeer i Oslo

Etter at Sophie sniker seg inn på Lady Bridgertons årlige maskeradeball, har hun og Benedict et Askepott-møter-Romeo-&-Juliet-øyeblikk. Benedict blir trollbundet. Når hun senere flykter, lover han å spore henne opp på alle mulige måter.

Hvor mange sesonger med «Bridgerton» vil det bli?

«Bridgerton» forventes å få åtte sesonger, hvor hver sesong fokuserer på et nytt søsken. Etter Daphne, Anthony, Colin og Benedict, bør showet teoretisk sett gå videre til Eloise, Francesca, Hyacinth og Gregory. Så får man håpe at hvert av søsknene får sine egne lykkelige slutter.

Les også: Hårtrend fra 90-tallet tar av på TikTok

Siste saker

Mest lest nå
Les mer