Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Alt om bryllupet til 2 Chainz

På gjestelisten stod blant annet en hvit tiger med ti personlige livvakter.

Bilde via Vogue

Man kan trygt si at det var kjærlighet i luften under årets MET-galla da rapper 2 Chainz gikk ned på ett kne for å fri til sin kjæreste Kesha Ward. Hun sa heldigvis ja, og publikum som omkranset den røde løperen brøt ut i applaus. Bildene gikk verden rundt og sikret at folk ble oppmerksom at rapperen faktisk var på MET-gallaen. 2 Chainz var for anledningen ikledd Versace, og på lørdag denne helgen ga han sitt «ja» til Ward i Versace sitt hjem i Miami. Tilstede var blant annet Kim, Kanye og en hvit tiger.

Med midt oppi den virale forlovelsen var det litt forvirring. For var ikke paret allerede er gift? (Hennes Insta-bio inneholdt tittelen «Genius Wife» lenge før forlovelsen, og 2 Chainz fridde også under BET-awards i 2013. Det frieriet ble også fanget på film – selvfølgelig). I tillegg har de tre små barn: Harmony, Heaven og Halo. Kanskje frieriet var en bekreftelse på kjærligheten, en anledning til å gi kona en ny ring, eller bare et pr-stunt?

Uansett bryllup ble det.

Rapperen, hvis virkelige navn er Tauheed Epps, og hans kjære Ward giftet seg foran familie og venner på lørdag. Brudgommen hadde en formell smoking til seremonien mens bruden hadde en brudekjole med havfrue-fasong. En video viser at Kesha går ned midtgangen til John Legend’s hit «All of Me». Brudgommen hadde også en hvit Louis Vuitton-drakt mens bruden hadde en glitrende kjole.

https://www.instagram.com/p/Bmoq3JGAB7q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

På gjestelisten stod flere celebre gjester, deriblant rappere Kanye West og Lil Wayne. Kim Kardashian var også tilstede, og sørget for å ta nok oppmerksomhet i en neon-grønn, latex kjole. Den gjesten som dog tok mest oppmerksomhet var en hvit tiger.

https://www.instagram.com/p/Bmo2hGOjG00/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_video_watch_again

Tigeren var angivelig til stede da 2 Chainz og Ward leste sine ekteskapsløfter og ble vist frem av rapper på Instagram. Ifølge en rapport fra TMZ, sier kilder at om lag ti sikkerhetsvakter assistert dyrets levering, og tok det med tilbake rundt klokken 18.

Men Kimye klarte å holde seg i rampelyset tross tigerens tilstedeværelse. I følge Esquire var lørdag 18. august årets mest populære bryllupsdag i USA, med over 28.000 par som giftet seg for rundt 4 millioner gjester. Det betyr at et sted rundt 2 millioner tok på seg finstasen, og at Kanye West kan ha gjort det mest bisarre sko-valget av dem alle: Han ankom 2 Chainz’ bryllup med slides og sokker.

Merkelig nok var Wests dusjsandaler alt for små – hælene hans kunne sees hengende over enden av skoene. Han parret de små tøfler med sokker, flere kjeder og en skjorteløs dress fra Louis Vuitton, signert av hans gode venn Virgil Abloh.

Det finnes enda begrenset bilder av brudeparet, så vi får nøye oss med Kanyes alt for små sko.

Bilde via GQ

Hovedbilde: Instagram

Les også: Sommerens motebryllup

Siste saker

Mest lest nå
Les mer