Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
natalia vodianova

Alt du må vite om Natalia Vodianovas VM-finale-antrekk

Matchet pokalen i gull.

Etter en måneds fotball-bonanza kunne Frankrike søndag juble over VM-seieren etter 4-2 mot Kroatia. I forkant av finalen som gikk av stabelen i Russlands hovedstad Moskva fikk den russiske supermodellen Natalia Vodianova det æresfulle oppdraget å presentere pokalen som var huset i en såkalt trophy trunk signert det franske luksusmotehuset Louis Vuitton.

Under fotball-VM i Brasil for fire år siden var det den brasilianske supermodellen Gisele Bündchen som fikk æren av å presentere pokalen. Denne gangen gikk altså oppdraget til hennes russiske kollega Natalia Vodianova som sørget for å matche gullpokalen.

«Stolt over å være en del av det mest spennende sluttspillet i mesterskapet og for å få bringe troféet ut på stadioen for et slikt historisk øyeblikk», skrev Vodianova på sin Instagram-konto.

Supermodellen har hyppig delt bilder fra hele mesterskapet, og på selve finaledagen tok hun over Vogue Paris’ Insta Story, hvor hun oppdaterte gjennom hele dagen og viste følgerne hvordan hun gjorde seg klar.

Natalia Vodianova

For anledningen hadde Vodianova på seg en gullglitrende lårkort kjole. Kjolen var signert Louis Vuitton, som også står bak den tidligere nevnte trophy casen og er en av de offisielle FIFA- partnerne.

Vogue skriver at kjolen, med rysjer nederst, markerte ermer og høy hals, er i kjent stil signert Louis Vuitton-sjefsdesigner Nicolas Ghesquière. Pumpsene Vodianova hadde på var også fra det erkefranske luksusmotehuset. Tilbehøret, som blant annet bestod av en smaragdgrønn klokke, er signert det sveitsiske luksusmerket Chopard.

natalia vodiavova vm

Vodianova er sammen med sønn av LVMH-grunnlegger Bernard Arnault, Antoine Arnault. Arnault er fransk, og paret fulgte spent med på VM-finalen fra tribunen. Da hadde vel og merke Vodianova skiftet til en Frankrike-drakt med «Supernova», Vodianovas kallenavn, på ryggen. Jubelen da Franrike sikret VM-tittelen ble dokumentert og delt på Vodianovas Instagram. Her feiret paret sammen med noen av barna.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

https://www.instagram.com/p/BlQyzgoFGiA/?taken-by=natasupernova

Alle bilde via Instagram @Natasupernova

Les også: Er Norge det beste landet for millennials? 

Siste saker

Mest lest nå
Les mer