Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Alber Elbaz: – Jeg foretrekker å være relevant fremfor kul

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Da Alber Elbaz måtte forlate Lanvin for et drøyt år siden ble det stor ståhei. Motebransjen virket ikke særlig fornøyd med det franske motehusets første visning etter avgangen og Elbaz har selv fortalt om den tunge tiden.

Foreløpig har israeleren ikke blitt hyret inn til noe nytt, selv om det i sommer gikk noen rykter. I et ferskt intervju med The Fashion Law deler han likevel noen ferske tanker om hist og pist i livet. Ikke bare mener han det er bedre å gå i flate sko – siden det er kulere å ikke late som, men sier det ikke er mote om det ikke er anvendelig. I tillegg forteller han hvordan han foretrekker å være relevant fremfor kul og føler perfeksjon er farlig.

– Jeg liker førsteklasse, men jeg liker ikke førsteklasse-folk. Jeg foretrekker coach. Jeg liker fine restauranter, men foretrekker smaken av McDonalds. Jeg liker å være perfekt, men liker ikke perfeksjon – det syns jeg er farlig. Det er ingenting etter perfeksjon. Jeg vet, jeg er en vandrende selvmotsigelse, deler designeren.

(INSTAGRAM)

(INSTAGRAM)

Les også: Den avdøde fotografens glimrende sitater om mote

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

Siste saker

Mest lest nå
Les mer