Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Admir Batlak inviterer deg til åpen visning på Aker Brygge under Oslo Runway

unspecified

Admir Batlak er en av designerne som har imponert mest under de forrige rundene av Oslo Runway. Om en drøy uke er det duket for denne sesongens runde hvor norske designere viser hva de har å by på. Admir Batlak har blitt valgt til å avslutte hele begivenheten, og i den forbindelse har designeren en liten overraskelse på lager.

Etter endt visning på Sentralen, midt i Oslo Sentrum, vil modellene gå rett ut på Karl Johan ned til Stranden på Aker Brygge for en visning som er åpen for alle. 

– Jeg gleder meg til å vise min nye kolleksjon for våren 2017 i samarbeid med Aker Brygge. Den finansielle støtten gjør det mulig for meg å vise arbeidene på et proft og tilfredsstillende nivå. Motevisninger er som regel forbeholdt personer som jobber i bransjen. Derfor er jeg spesielt spent på visningen som skal skje på bryggen, der et bredere publikum får anledning til å ta del i opplevelsen, forteller Admir Batlak ifølge en pressemelding.

Admir Batlak startet sitt eget merke under samme navn i 2013. Før dette hadde han stor suksess med merket Batlak & Selvik som han startet sammen med Charlotte Selvik, samt at han har jobbet for Dolce & Gabbana.

Ifølge designeren selv blir han hovesaklig drevet av det han hater, framfor det han elsker. Under Oslo Runway i februar viste han en kolleksjon med klare referanser til lekenhet og barndom, hvor volanger møtte kattemotiv, leopardprint og paljetter.

Admir_Batlak_ANIMASJON

 

Les også: Dette er de nominerte til Bik Bok Runway Award

Les også
En ny moteæra for Margot Robbie?

Siste saker

Mest lest nå
Les mer