Acne Studios med Acne Archive pop-up online

Backstage under Acne Studios SS21-visning i Paris. Foto: Acne Studios

Acne Studios med Acne Archive-pop-up på nett

Tar sitt populære arkiv-konsept online.

Acne Studios populære Archive-konsept, som finnes som fysiske butikker i Norge, Sverige og Danmark, lar deg shoppe håndplukkede klassikere fra det svenske supermerket samt showpieces, tilbehør, vesker og sko fra tidligere kolleksjoner til opptil 75 prosent avslag.

Nå tar det svenske motemerket konseptet online med en 48 timers pop-up shop.

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Shop et håndplukket utvalg av Acne Studios klassikere, showpieces og eksklusive produkter fra tidligere kolleksjon til opptil 75 prosent avslag», heter det i en mail til nyhetsbrevabonnenter mandag.

Den online pop-upen åpner tirsdag 13. oktober kl 10, og vil være tilgjengelig i Norge, Danmark, Finland og Sverige.

Det er ikke første gang det svenske motemerket har tatt sitt populære arkivkonsept online. Tilbake i 2018 gjorde de nettopp det. Den gang omtalte Highsnobiety det som «Acne Studios sjuke flash-salg».

Acne Studios med kreativ leder Jonny Johansson i spissen viste nylig sin SS21-kolleksjon i Grand Palais i Paris. Det svenske motemerket har vist under den franske moteuken de siste par sesongene.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere denne måneden åpnet de dørene til sin nyoppussede flaggskipbutikk i Stockholm, nærmere bestemt på Norrmalmstorg i det tidligere lokale til Kreditbanken som var åsted for tidenes mest kjente bankran i 1973 og som var utspringet til begrepet «stockholmsyndromet».

Fra den nyoppussede butikken i Stockholm.

Les også: Nå åpner det norske motemerket sin første butikk utenfor Oslo