baum und pferdgarten

– Å se produktene hos Vogue er en drøm som har gått i oppfyllelse

Debuterte norsk smykkemerke under den danske moteuka.

Her hjemme har mange allerede falt for de glitrende og ekstravagante øredobbene signert Pearl Octopussy.

Forrige uke gjorde det norske smykkemerket med FWSS-designer Cathrine Børter i spissen debut under den danske moteuka.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Oppdaget på Instagram

Torsdag viste danske Baum und Pferdgarten sin AW19-kolleksjon i den danske hovedstaden. Med denne visningen feiret suksessmerket sitt 20-årsjubileum. For anledningen var modellene kledd i plagg pyntet med store brosjer fra Pearl Octopussy. De glitrende øredobbene som er blant merkets signaturprodukter var også godt synlig i ørene til modellene.

Cathrine Børter

Børter forteller til Melk & Honning at det var Baum und Pferdgartens stylist Rikke Wackerhausen som tok kontakt for å se på mulighetene for et samarbeid. Hun hadde lagt merke til smykkene på Instagram, og ønsket å sette Børter i kontakt med designerne bak merket, Rikke Baumgarten og Helle Hestehave.

– De plukket ut det de likte, og så tilpasset jeg alt slik at det skulle passe inn i kolleksjonen deres. Jeg tror de falt for det litt skulpturelle og eksentriske ved smykkene. De er jo full av perler og krystaller, men de er likevel ganske minimalistiske i sin form, sier Børter til Melk & Honning.

Bilder på Vogue

Hun forteller at Danmark til nå har vært et helt nytt marked, men at hun i etterkant av visningen har fått tilbakemeldinger fra både enkeltpersoner og butikker som er interessert i smykkene. Det er både gøy og spennende, forteller hun.

Kort tid etter visningen ble også bildene fra kolleksjonen publisert hos Vogue Runway.

– Jeg må si at det var veldig, veldig gøy å se. På mange måter vil jeg si at livet mitt er design, og at skapertrangen bare blir større. Jeg vet at jeg vil jobbe med dette resten av livet, så det å få denne anerkjennelsen og se produktene sine hos Vogue er i seg selv en drøm som har gått i oppfyllelse, avslutter Børter.

Alle bilder via Baum und Pferdgarten.

Les også: Høydepunktene fra den danske moteuken

Artikkelen fortsetter under annonsen