Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
9 solhatter vi vil gå med i sommer
Foto: Instagram/ @clairerose

9 solhatter vi vil gå med i sommer

Solhatter til solfylte dager.

Sommer fører med seg mye fint tilbehør, som solbriller, ankelsmykker, stråvesker – og ikke minst solhatter. Ikke bare er det deilig å slippe at solen steker i håret og svir i øynene, men en fin solhatt er også prikken over i-en på antrekket.

Solhatter kommer i mange farger og fasonger, og enten du foretrekker en klassisk stråhatt eller en kul bøttehatt er du garantert å finne en du liker.

Her er 9 solhatter vi ønsker oss nå!

Stråhatter er et av sommerens fineste hodeplagg.

Stråhatter slutter aldri å være hot om sommeren, og spesielt en stor stråhatt kan være en klassisk og fin touch på et sommerlig antrekk. Det er også like fint med stråhatt i byen som på stranda!

Hos Arket finner du en lys og stor stråhatt, mens Lindex har en liknende variant i sort. Om du vil ha en stråhatt med bånd, har Zara en fin variant du kan klikke hjem:

Stråhatt, kr 399 fra Zara
Bøttehatt med ruter og blomster, kr 350 fra & Other Stories

kanskje foretrekker du heller en bøttehatt om sommeren?

Hat/elsk-hodeplagget er uten tvil kommet for å bli, og det finnes et hav å velge mellom. Akkurat nå finner du en søt bøttehatt med blomster og ruter hos & Other Stories, og denne stilige og oransje varianten fra Chloé:

Oransje bøttehatt fra Chloé, ca. kr 2466 via Mytheresa

Gucci kan også friste med fargerike bøttehatter litt uten om det vanlige, og denne varianten med blomster garanterer at du skiller deg ut i mengden!

Bøttehatt med blomster fra Gucci, ca. kr 4852 via Net-a-Porter

En klassisk og enkel caps funker alltid.

Er du hverken fan av stråhatter eller bøttehatter, men foretrekker det helt enkle? Da er kanskje en klassisk caps mer for deg. Anine Bing og Isabel Marant har fine og enkle varianter med logo du kan bruke på solfylte sommerdager.

Les også
11 danske moteprofiler du bør følge på Instagram
Heklet solhatt, kr 199 fra H&M

Eller hva med en heklet solhatt? Denne sjarmerende varianten vil se fin ut kombinert med et denimskjørt og en enkel t-skjorte, for eksempel.

Les også: M&H toppliste: 9 sommerlige vesker

Siste saker

Mest lest nå
Les mer