Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Disse partytrendene sverger influencerne til akkurat nå. (Foto: Instagram @celineaagaard_)

9 partytrender influencerne sverger til akkurat nå

Noen partytrender du bør vurdere å inkludere i antrekkene dine.

Det er ikke alltid lett å finne ut av et antrekk – kanskje særlig på denne tiden av året, når festlighetene byr seg hyppig. Heldigvis er det som vanlig nok av inspirasjon å hente hos influencerne.

Etter å ha scrollet litt, løfter vi her frem 9 partytrender som er favoritter blant influencerne akkurat nå. Det er bare å la seg inspirere.

Hel dress

En hel dress kan være mye forskjellig i seg selv – og i tillegg gir jo tross alt en god dress deg alltid dobbelt med stylingmuligheter. Buksen for seg og blazeren for seg. Det kan vi like!

Frida Slatlem pyntet i hvit dress. (Foto: Instagram @fridaslatlem)

Også Frida Slatlem synes en full suit look er noe å like. Hun digger dress fordi det er komfortabelt, og enkelt kan styles til forskjellige uttrykk. Også er det kult da.

– Dress er definitivt min go-to om dagen. En dress kan være både feminin, maskulin, oversized eller formsydd – det finnes en for alle.

Slatlem liker å leke seg med å style dressene sine opp og ned. Mandag til fredag ender hun ofte opp med oversized t-skjorte, sneakers og caps til – men dressen funker like bra til fest.

– Jeg elsker å bruke dress når jeg skal pynte meg skikkelig. Et par kule hæler, masse smykker og litt ekstra fokus på håret og sminken. Find you a suit that can do both!

Glittrende småvesker

De små veskene som er en fest i seg selv, er i alle fall overalt i Instagram-feeden vår. Sesongens it-tilbehør?

Angelica Sophie Thorsens veske glitrer lang vei. (Foto: Instagram @angiesophie)

Angelica Sophie Thorsen sier hun digger glittervesken fordi det er et artig element i et antrekk.

– Jeg har allerede skaffet meg tre stykker!

– Om jeg skal på fest styler jeg de både til festkjoler og suits – eller til en sweatsuit og blazer. Jeg elsker å mikse casual antrekk med partyelementer, sier Thorsen.

Prikker

It-jenta Julie Varner ser fresh ut i festantrekk med innslag av prikkete mesh. En lettvint måte å gi antrekket det lille ekstra!

Les også
STILORAMA: Ingrid Vik Lysne
Prikkete mesh på Julie Varner. Chic! (Foto: Instagram @julie_varner)

– Jeg er ikke så rå på mønster, og spesielt ikke på vinteren. Prikker er et av mønstrene jeg klarer å pull off samtidig som jeg fortsatt føler meg som meg selv, forteller Varner.

– Skal sies at det er sjelden jeg går for prikker annet enn til party! Her føler jeg det tilfører noe spennende til looken.

Hun forteller at favoritten når det kommer til prikker i det hele tatt, definitivt er prikkete strømpebukser. Hun elsker å leke seg med ulike typer strømpebukser.

– Jeg er livredd for å kle meg cute – og prikker kan jo bli litt cute, så det må styles enten litt rocka eller til en helt clean look for å tilføre litt wow, tipser Varner.

Overdimensjonerte skuldre

Trenden som skriker more is more, og er et ekte statement. Denne sesongen er det ikke bare lov med skulderputer og puffermer, men virkelig XL-skuldre er å foretrekke.

Madelaine Kvidaland i kjole med statement-skuldre. (Foto: Instagram @madelainekv)

Madelaine Kvidaland sier hun generelt er glad i å fremheve skulderpartiet.

– På plagg som både blazere, kåper og kjoler, fordi dette gir en look jeg liker godt og som jeg er komfortabel med, sier Kvidaland.

– Og når voluminøse plagg først er i trendbildet, er det gøy å finne plagg som fokuserer ekstra mye på dette, som denne rød kjolen!

Siden både voluminøse skuldre og en knall kjole som denne krever en del oppmerksomhet i seg selv, foretrekker hun kjøre en cleanere form for styling når det kommer til tilbehør.

– Helst med noen enkle accessories, som klassiske heels og smykker.

Cutouts

Cutout har vært i trendbildet i flere måneder – og står fortsatt sterkt som en av sesongens partytrender, selv om det ikke lenger er varmt i været og vi må pakke oss litt mer inn.

Kjole med cutout i midjen på Marie Wolla. (Foto: Instagram @mariewolla)

Marie Wolla digger cutouts, og forteller at hun gjerne bruker det på fest.

Les også
Sommerbryllup: Her giftet de norske og internasjonale moteprofilene seg i sommer

– Jeg elsker cutouts fordi det gir en kul vri på ellers klassiske plagg!

– Det er på fest jeg bruker de fleste cutout-plaggene mine, og da liker jeg å piffe opp med noen store hoops og oppsatt hår, sier hun.

Glitrende øyne

La det glitre – der hvor alle ser det. Denne sesongen er det mange influencere som sverger til å freshe opp øynene med glitter, enten det er snakk om øyenskygge eller glitter-liner.

Marie Reierth med glitrende øyenskygge. (Foto: Instagram @marie_reierth)

Marie Reierth digger glitter på øynene fordi det gir et ekstra løft til et hvilket som helst antrekk.

– Enten det bare er i hverdagen, eller til en fin strikk – eller til fest, så klart. Man føler seg litt ekstra pyntet på 1, 2, 3!

I desember kan hun fortelle at hun har brukt glitter på øynene til hverdags óg. Det er definitivt lov å dra på litt ekstra når det gjelder både negler og sminke på denne tiden av året.

– Ellers synes jeg det er fresht å piffe opp en helt enkel kjole med litt glam på øynene, sier Reierth.

Open back

Det kan kanskje diskuteres om en trend som har vedvart gjennom tidene faktisk kan kalles en trend. Men det er i alle fall et sikkert bevis på at det er evig chic med åpen rygg.

Tina Marie Wangberg rocker åpen rygg. (Foto: Instagram @tmwangberg)

Tina Marie Wangberg forteller at hun har elsket open back så lenge hun kan huske.

– Jeg synes det er utrolig sexy, men på en enkel og ren måte.

For henne personlig, har plagg med åpen rygg en ekstra fordel.

– Jeg styler alltid open back med verdenskart-tatoveringen min, hehe. Og på grunn av det korte håret, synes jeg det er fint med smykker i halsen og ørene, som da får vist seg både forfra og bakfra, sier Wangberg.

Paljetter

Partysesong-klassiker, men vi går aldri lei. Ikke influencerne heller. Og hvem vil vel ikke ha litt ekstra glitter og glam i disse ellers små-stusselige tider?

Les også
9 ganger Julia Fox viste seg å være et stilikon
Celine Aagaard sverger til paljetter. (Foto: Instagram @celineaagaard_)

Celine Aagaard sier at paljetter har vært en del av hennes tidløse garderobe i mange år.

– Jeg har et par ikoniske paljettplagg kjøpt vintage som komplimenterer en minimalistisk stil og gir det lille ekstra, forteller hun.

I år har hun også designet en retro diskotopp og et par bukser til det suksessfulle merket hennes, Envelope 1976.

– De er håndlaget og sydd i Norge av restematerialer og et par skjerf laget av paljett-rester jeg har kjøpt i Paris for sikkert 20 år siden!

Ellers synes hun paljetter er finest i kombinasjon med nedtonede plagg, som en slitt denim eller et par skinnbukser. Aagaard mener paljetter kan gi et løft til helt enkle basisplagg.

– Jeg har også en vintage paljett-bh som jeg bruker under min enskuldrede Nomad-kjole fra Envelope, tipser hun.

Fjær

Fjær-trenden har vi sett bygge seg opp fra sommeren og utover høsten. Nå som partysesongen endelig er her, er det i alle fall bare å kjøre på. Det ble ikke helt Roaring Twenties «etter pandemien», som vi alle hadde håpet på, men enn så lenge får vi trøste oss med klær av fjær!

Alexandra Hoang i chic fjærbukse. (Foto: Instagram @lillehoang)

Alexandra Hoang vet hvordan gi et antrekk det lille ekstra: fjær.

– En enkel svart kjole kan få en helt annerledes look med langermede hansker med fjær til, tipser Hoang.

– Og pysjamasen, som kanskje er det mest undervurderte antrekket, kan fort gå fra casual til fancy.

Hoang sier hun liker at fjærene er blikkfanget, så stylingen holdes enkel og nøytral. I tillegg har hun et tips du bør ta med deg – rett og slett fordi det er praktisk.

– Som regel liker jeg å style en fjærlook enkelt med pumps – av praktiske grunner. Fjærene er delikate og hekter seg lett til ting.

Les også: Matinfluencerne sine beste tips og triks til jule- og nyttårsmaten

Siste saker

Mest lest nå
Les mer