Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: Instagram/ @josefinehj

6 podcaster vi hører på nå

Podcaster vi digger.

Hverdagen blir uten tvil litt bedre når man har en god podcast å lytte til. Enten du skal dra til eller fra jobb, vaske hjemme eller stelle deg, blir det hele litt morsommere med noe på øret. Det er også en aldri så liten glede i hverdagen å se frem til en ny episode av favorittpodcasten sin.

Her er podcaster vi hører på nå om dagen.

Radical Broccoli podcast

De fleste kjenner til søstrene Anette og Susanne Bastviken, bedre kjent som Radical Broccoli. De inspirerer daglig til en mer bærekraftig livsstil på sine plattformer – deriblant podcasten Radical Broccoli podcast.

Om du er interessert i det åndelige og spirituelle er også denne podcasten midt i blinken for deg. Søstrene deler kunnskap og erfaringer rundt for eksempel manifestering og astrologi, i tillegg til mye annet spennende.

6 podcaster vi hører på nå


Kaffeskål

Bestevenninnene Øyunn Krogh og Frida Hollund står bak den relativt ferske podcasten Kaffeskål. Her får du være flue på veggen når de snakker om alt fra dating, menn og sex til hverdagslige temaer og hendelser.

Start onsdagene med kaffe i koppen og AirPods i ørene mens du hører på skikkelig ufiltrert venninneprat.

6 podcaster vi hører på nå


The Yoga Inspired Life

Er du glad i yoga, eller er du nysgjerrig på hva det innebærer? Da er kanskje The Yoga Inspired Life noe for deg. I denne podcasten snakker Shayla Quinn om yoga, velvære, trening, helse, selvkjærlighet, kosthold og mindfullness – blant annet.

6 podcaster vi hører på nå


Guide Me Glow

En annen podcast i samme sjanger er Guide Me Glow med holistisk velværecoach Shannon Tang. Gjennom podcasten ønsker hun å inspirere lytterne til å være den beste versjonen av seg selv og rett og slett gløde. Temaer hun prater om er blant annet tankesett, helse, selvtillit og hvordan du kan nå målene dine.

6 podcaster vi hører på nå


Life by Caroline

Caroline Berg Eriksen har vært i blogg- og influencergamet lenge, og har nå også slengt seg på podcast-bølgen. I livsstilspodcasten Life by Caroline har hun med seg Susan Hobbelin i studio, hvor de snakker om hverdagen, livet og foreldrerollen.

Hver uke tester de også en ny treningsform i spalten «Caroline og Susan tester trening», og gir oss en god oppsummering i etterkant.


Femihelse

Er du glad i podcaster som lærer deg noe? Da bør du sjekke ut Femihelse. Her får Helene Svabø og Sigrun Stenseth besøk av eksperter og stiller diverse spørsmål om kvinnekroppen. Hver episode tar for seg et spesifikt tema, og de siste ukene er det hjerneslag hos kvinner, overgangsalder og endometriose som har vært på agendaen.

Les også: 5 kaféer i Oslo perfekt til brunsj

Siste saker

Mest lest nå
Les mer