Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Foto: instagram/ @barbarakristoffersen
Foto: instagram/ @barbarakristoffersen

5 underholdende podcaster du kan høre på i ferien

Underholdende podcaster du kan høre på nå.

Trenger du en underholdende podcast å høre på i ferien? Kanskje du trenger en podcast for flyreisen, hytteturen eller når du soler deg på solsenga? Vi kan hjelpe deg.

Utvalget av podcaster i Norge er stort, og det blir bare flere og flere podcaster å velge mellom. Det kan ofte være litt utfordrende å finne en podcast som vekker din interesse med en gang. Derfor har vi laget en liste med et godt og blandet utvalg av underholdende podcaster – noe for enhver.

Her 5 underholdende podcaster du kan høre på fra solsenga.

Lørdagsrådet

Lurer du på om du skal gjøre det slutt med typen, er du håpløst forelsket i naboen eller trenger du hjelp til å avsløre en løgn? Send inn problemet ditt til Lørdagsrådet, og de skal prøve så godt de kan å gi deg noen gode råd.

Lørdagsrådet er en klassiker blant podcastene vi har her i Norge. Podcasten ledes av Live Nelvik, og sammen med tre rådgivere skal hun prøve å gi oss gode råd. På lørdager fra klokken 09:00 er det en tre timer lang sending på NRK P3. I ettertid publiseres det en kortere versjon av podcasten, for deg som ikke er våken så tidlig hver lørdag.

En av fem podcaster på lista, Lørdagsrådet.

Fetisha + 1

Fetisha inviterer ulike gjester til studio hver uke. Malin Nesvoll, Martha Leivestad, Isah og Caroline Nitter er noen av gjestene som har vært Fetisha sin pluss én. Skravla går, og det leveres clickbaits på løpende bånd. Trenger du råd om kjærlighet, sex eller livet generelt er dette en podcast for deg. The tea is served.

Fetisha +1.

Ida med hjertet i hånden

Hvordan har man det bra alene? Og hvordan komme over eksen? I podcasten Ida med hjertet i hånden møter Ida Fladen kjente personer med ulike syn på relasjoner og kjærlighet. Det er en interessant podcast om kjærlighet og alt som hører med.

Vi møter folk som dumper, blir dumpa, som lever alene, er skilt, aldri har hatt kjæreste, ikke kan leve uten kjæreste og har andre interessante historier om kjærlighet. Noen av de kjente personene som har vært med i podcasten er Simon Nitsche, Emilie Voe Nereng, Arif, Astrid S og Ramón.

En av fem podcaster, Ida med hjertet i hånden.

Pick

Nyeste tilskuddet på denne listen er podcasten Pick av Nora Svenningsen. I hver episode har hun med seg en ny person, ofte en komiker, som står ovenfor et valg av forskjellige temaer og spalter.

Gjesten bestemmer hvor veien skal gå, og utfallet blir alltid morsomt. Med humor og selvironi tar Nora Svenningsen oss gjennom 30 min med morsom underholdning på øret.

Pick.

Harm & Hegseth

Siste på denne listen er en veteran, og denne podcasten har vært i gamet lenge. Harm & Hegseth lar skravla gå, og snakker mye om Gud og Jesus aka kjendiser, morsomme hendelser og siste nytt. Perfekt underholding til og fra hytta, eller når du tæner på solsenga på Granca.

En av fem podcaster, Harm & Hegseth.

Les også: 5 podcaster om selvutvikling du kan lytte til nå

Siste saker

Mest lest nå
Les mer