Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
5 kjappe, Harry Styles. Foto: Dave J Hogan via Getty Images
Foto: Dave J Hogan via Getty Images

5 kjappe motenyheter: Har du gått glipp av dette?

Nytt it-par på gang, The Powerpuff Girls er tilbake og Gucci styrker båndene til web 3.0.

Med spalten «5 kjappe motenyheter» skal vi i Melk & Honning sørge for at du enkelt og raskt kan holde deg oppdatert på det som skjer i bransjen.

Heng på videre for much needed påfyll av motenyheter.

Bottega Veneta vil vise sin høstkolleksjon i Bejing

Det italienske motehuset vil igjen vise sin høstkolleksjon for 2023 i Bejing 20. juli. Kolleksjonen ble vist for første gang under moteuken i Milano forrige måned. Dette var Matthieu Blazy sin tredje kolleksjon som kreativ direktør for Bottega Veneta.

Ifølge WWD vil Blazy lage nye dedikerte looks for anledningen, og showet vil bygge på motehusets voksende tilstedeværelse i Kina.

Bottega Veneta. Foto: Swan Gallet via Getty Images
Bottega Veneta. Foto: Swan Gallet via Getty Images

Mugler x H&M

Samarbeidet mellom Mugler og H&M vil være tilgjengelig i utvalgte butikker og online 11. mai.

Kolleksjonen fra kreative direktør, Casey Cadwallader, inkluderer både dameklær, herreklær og tilbehør. Selv om kolleksjonen inkluderer både herreklær og dameklær, er den flytende transformasjonsstilen på tvers av kjønn veldig sentral.

For å få frem kolleksjonens ånd, og for å feire Muglers lange tilknytning til musikk og subkultur, gir Mugler og H&M også ut en musikkvideo. Med i videoen er et kollektiv av stigende stjerner, som Amaarae, Shygirl, Eartheater og Arca. Sammen har de spilt inn sin egen vri på Stardusts Music Sounds Better With You, spesielt for feiringen av kolleksjonen.

Nike SB samarbeider med The Powerpuff Girls

En av ukas 5 kjappe motenyheter er at ryktene vil ha det til at Nike for tiden jobber med et samarbeid med The Powerpuff Girls. Tegneserien som ble sendt på TV mellom 2004 og 2009 skal lanseres på nytt senere i år. Ifølge HypeBeast er det snakk om at samarbeidet dreier seg om en Dunk-modell.

En av ukas 5 Kjappe: Nike x The Powerpuff Girls. Foto: Cartoon Network
The Powerpuff Girls. Foto: Cartoon Network

Gucci styrker båndene til web 3.0

Motehuset slår seg sammen med selskapet Yuga Labs, og inngår et flerårig partnerskap. Målet er å utforske skjæringspunktet mellom mote og underholdning i Metaverse. Ifølge Business of Fashion står web3-selskapet bak flere kjente NFT-samlinger, som for eksempel Bored Ape Yacht Club og CryptoPunks.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

– Vi er glade for å avsløre dette partnerskapet med Yuga Labs, en leder og kreativ pioner innen web3, sa Robert Triefus, administrerende direktør i Gucci Vault & Metaverse Ventures, i en uttalelse.

– Dette vil gi oss en aktiv rolle i Otherside og 10KTFs narrativ, som utfolder seg i flere former.

Gucci samarbeidet med 10KTF i fjor for Gucci Grail-prosjektet, som innebar at 10KTFs laget klær og tilbehør tilpasset NFT-er, med designet til Guccis daværende kreative direktør, Alessandro Michele.

Er Harry Styles og Emily Ratajkowski vårt neste it-par?

Denne helgen ble superstjernene Harry Styles og Emily Ratajkowski sett sammen i Tokyo. De så ut til å kose seg i hverandres selskap, og hadde kun øyne for hverandre. Superstjernene hadde en heftig make out session på åpen gate, og så ikke ut til å bry seg så veldig om folkene rundt.

Videoen som har blitt delt på internettet får fansen til å ga av skaftet.

Ifølge Cosmopolitan så gikk det allerede i forrige måned noen rykter om at Harry offisielt så en ny etter bruddet med Olivia Wilde.

Er dette Harry Styles sin nye dame? Foto: Amy Sussman via Getty Images
Er dette Harry Styles sin nye dame? Foto: Amy Sussman via Getty Images

Les også: Setter ny rekord på Instagram

Siste saker

Mest lest nå
Les mer