Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
5 kjappe motenyheter. Foto: Instagram/ @skims
Foto: Instagram/ @skims

5 kjappe motenyheter: Har du gått glipp av dette?

Slipper kolleksjon designet av AI, to populære merker imponerer med sitt samarbeid, og siste nytt om Euphoria sesong 3.

Med spalten «5 kjappe motenyheter» skal vi i Melk & Honning sørge for at du enkelt og raskt kan holde deg oppdatert på det som skjer i bransjen.

Heng på videre for much needed påfyll av motenyheter.

Bottega Veneta med leken pre-spring kolleksjon.

Ukens første nyhet i 5 kjappe motenyheter er at Bottega Veneta nylig lanserte sin pre-spring kolleksjon for 2024.

Matthieu Blazy, kreativ leder og designer i Bottega Veneta, gjør det igjen. Han fortsetter å lage ikoniske looks, én kolleksjon av gangen.

Ifølge HypeBeast er kolleksjonen inspirert av en reise hjem, der Blazy tok en titt i klesskapet han hadde som barn.

Blazy moderniserre tradisjonelle silhuetter for både dame- og herreklær. Leker med tekstiler og snitt, for å skape dagens estetikk av androgyn styling. Lekne mønster, overdimensjonerte etiketter og dristige fargetoner finner vi i denne kolleksjonen.

Pre-spring 2024. Foto: Bottega Veneta
Pre-spring 2024. Foto: Bottega Veneta
En leken kolleksjon. Foto: Bottega Veneta
En leken kolleksjon. Foto: Bottega Veneta

SKIMS og Swarovski sitt samarbeid imponerer.

Kim Kardashian og SKIMS er på ballen om dagen. Tidligere i høst lanserte de en kolleksjon for herrer, denne gangen lanserer de et lekkert samarbeid med Swarovski.

Ifølge HypeBae, består den nye samarbeidskolleksjonen av et glitrende utvalg ready-to-wear plagg og kroppssmykker. Krystalliserte bodyer og kjoler, inspirert av Swarovskis Millenia-smykkekolleksjon, og chokers og armbånd. En kolleksjon som virkelig glitrer, og som vi kommer til å se mye av i denne festsesongen.

– For dette samarbeidet ønsket vi virkelig å feire individuell kreativitet og bringe mer glamour inn i å kle på oss hver dag, sier Kim Kardashian i en pressemelding.

– Det har vært en drøm siden jeg begynte i Swarovski å skape et første samarbeid med SKIMS, som fremmer kunsten å uttrykke seg selv, sier Giovanna Engelbert, Swarovski sin kreative direktør.

– Kolleksjonen vår er en feiring av kroppen og sterke, uavhengige kvinner som verdsetter sin individualitet og omfavner livet med selvtillit og stil, avslutter Engelbert.

Kolleksjonen er tilgjengelig i Swarovskis flaggskipbutikk og hos SKIMS sin nettbutikk fra 7. november.

5 kjappe motenyheter. SKIMS x Swarovski. Foto: Instagram/ @skims
SKIMS x Swarovski. Foto: Instagram/ @skims

Euphoria sesong 3 kommer først i 2025.

Euphoria-fansen venter fortsatt i spenning på når sesong tre skal komme. Det er nå bekreftet at det ikke blir med det første.

Ifølge PopSugar, avslørte HBO-sjef, Casey Bloys, den 2. november at sesong tre kommer i 2025. Det populære tenåringsdramaet fikk bekreftet en sesong tre i februar 2022, etter en kjempepopulær sesong.

Fansen har allerede visst at den nye sesongen ikke kommer på en stund, mye på grunn WGA-streiken. I nesten fem måneder har manusforfattere i Hollywood streiket, men nylig ble de endelige enige med Hollywood-studioene.

Sesongfinalen i sesong to etterlater fansen med en rekke spørsmål, men de må fortsatt vente en stund for å få de oppklart.

Euphoria sesong tre kommer i 2025. Foto: Instagram/ @euphoria
Euphoria sesong tre kommer i 2025. Foto: Instagram/ @euphoria

Selger klær designet av AI.

REVOLVE lanserer sin første kolleksjon basert på design fra vinnerne av AI Fashion Week.

REVOLVE og Maison Meta, et AI-sentrisk kreativt byrå, slo seg sammen for den første AI Fashion Week i april. Løftet de kom med var at nettbutikken skulle produsere plagg fra de tre beste kolleksjonene til fysiske produkter og selge de.

Nå er det første droppet her.

Den første utgivelsen inkluderer 10 til 12 plagg fra hver av vinnerne.

Alt er designet med generativ kunstig intelligens og produsert av REVOLVE. Noen av plaggene er ganske tradisjonelle som for eksempel et rødt miniskjørt eller pistasjfarget trenchcoat i skinn. Andre plagg er mer nyskapende, og utradisjonelle.

5 kjappe motenyheter. REVOLVE selger klær designet av AI. Foto: Instagram/ @revolve
REVOLVE selger klær designet av AI. Foto: Instagram/ @revolve

Kourtney Kardashian og Travis Barker har fått barn.

Siste nyhet i ukens 5 kjappe motenyheter er at Kourtney Kardashian og Travis Barker har tatt imot sitt første barn sammen, ifølge People.

Paret som giftet seg i 2022, annonserte i juni at de ventet en liten gutt. Graviditeten avslørte eldste Kardashian under en Blink-182-konsert, med en plakat hvor det sto «Travis, I’m pregnant».

Hverken Kardashian eller Barker har kommentert fødselen ennå eller lagt ut bilder som introduserte deres lille for verden.

Trommisen kunne tidligere i høst meddele at navnet på den lille gutten kom til å bli Rocky Tretten Barker.

Kourtney Kardashian og Travis Barker har fått barn. Foto: Instagram/ @kourtneykardash
Kourtney Kardashian og Travis Barker har fått barn. Foto: Instagram/ @kourtneykardash

Les også: Maggie Smith er det nye ansiktet til Loewe

Siste saker

Mest lest nå
Les mer