Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
Den legendariske designeren Vivienne Westwood. Foto: Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

5 kjappe motenyheter

— Vivienne fortsatte å gjøre tingene hun elsket, helt til siste øyeblikk.

Med spalten «5 kjappe motenyheter» skal vi i Melk & Honning sørge for at du enkelt og raskt kan holde deg oppdatert på det som skjer i bransjen.

Heng på videre for much needed påfyll av motenyheter.

Diesel feirer kaninens år med en ny kolleksjon

Diesel
Foto: Diesel
Diesel
Foto: Diesel

I år er det kaninens år i den kinesiske kalenderen. Det hoppende dyret er assosiert med hell og lykke, og for å feire dette har Diesel laget en egen kolleksjon dedikert til kaninens år, ifølge Hybebae.

Kolleksjonen viser Diesels kjærlighet for denim. Vi ser edgy, ermeløse denimjakker og utfordrende skjortekjoler i en dyp mørkerød vask. I kolleksjonen er det også en comfy hettegenser, og en ny variant av deres 1DR-veske. Det ikoniske tilbehøret er gjenskapt i en skinnende nyanse av mørkerød og med en stor logo.

For å legge til et enda mer verdifullt element til samlingen, kommer hver denimdel med en spesialutgave av Diesel etiketten. Hver etikett er trykket med ordene «S.E. Year of the Rabbit For Successful Living», som umiddelbart ønsker overflod, hell og lykke inn i 2023.

MelB sin datter gjenskaper ikoniske Spice Girls outfits

Datteren til Melanie Brown, aka MelB, er forbausende lik moren og ifølge Page Six, er Spice Girls-fans imponert av Phoenix Browns nostalgiske hilsen. Hun gjenskapte tre av morens mest ikoniske Spice Girls antrekk fra 90-tallet, og delte hele prosessen på sosiale medier.

Hun gjenskapte blant annet morens utseende fra filmplakaten «Spice World», og etterlignet Mel Bs positurer i en nesten identisk lamé-topp og leggings i gull, sammen med de nødvendige armmansjettene og space buns.

Les også
Vi har testet bronzeren som går viralt på Tiktok

Vi skjønner at fansen går av skaftet for dette!

Den legendariske designeren Vivienne Westwood er død

29. desember døde den britiske designeren, Vivienne Westwood, i sitt hjem med sine nærmeste rundt seg. Hun ble 81 år gammel, og kunngjøringen av Vivienne Westwoods død ble delt på hennes sosiale mediekanaler samme kveld.

Vivienne Westwood døde 81 år gammel. Foto: Ian Gavan via Getty Images
Vivienne Westwood døde 81 år gammel. Foto: Ian Gavan via Getty Images

I kunngjøringen står det:

— Vivienne fortsatte å gjøre tingene hun elsket, helt til siste øyeblikk, designe, jobbe med kunsten sin, skrive boken sin og forandre verden til det bedre. Hun levde et fantastisk liv. Hennes innovasjon og innflytelse de siste 60 årene har vært enorm og vil fortsette inn i fremtiden.

Designeren betraktet seg selv som en taoist, og hennes siste sitat er:

— Tao åndelige system. Det var aldri mer behov for Tao i dag. Tao gir deg en følelse av at du tilhører kosmos og gir mening til livet ditt; det gir deg en slik følelse av identitet og styrke å vite at du lever det livet du kan leve og derfor burde leve: gjør full bruk av karakteren din og full bruk av livet ditt på jorden.

Vivienne Westwood har hatt en enestående karriere. Ifølge Business of Fashion oppsto designerens karriere på midten av 1970-tallet i punkbevegelsen i London. Gjennom hele sitt liv og sin karriere brukte hun sin stemme til å fremme sine politiske lidenskaper.

90- og 2000-tallets nostalgi vil bli med inn i 2023

Ifølge Vogue er vi ikke ferdig med moten fra 90- og 2000-tallet riktig enda. Besettelsen av den ikke-så-fjerne fortiden går ingen vei.

Tom Ford for Gucci autumn/winter 1996. Foto: Davide Maestri via Getty Images
Tom Ford for Gucci autumn/winter 1996. Foto: Davide Maestri via Getty Images

— Nostalgien fra 90- og 2000-tallet vil forbli, sier Moizant.

Les også
Havaiana lanserer eksklusive flip-flops

Den beste måten å kjøpe nostalgi på er selvfølgelig ved å handle brukt. Se etter vintagefunn på Tise, Finn, Depop, eBay eller i butikker som Fretex og UFF.

Anthony Barzilay Freund, redaksjonssjef og trendekspert ved 1stDibs, mener man bør se etter John Galliano for Dior, Tom Ford for Gucci, Vivienne Westwood og Issey Miyake. På tilbehørsfronten tipser han om Chanel-vesker fra 90-tallet og Fendis elskede Baguette vesker.

Jennifer Lopez deler nye klipp fra bryllupet

I en koselig video som oppsummerer året til superstjernen, deler hun nye klipp fra da hun giftet seg i sommer med Ben Affleck. De forlovet seg i april 2022 og giftet seg hele to ganger i løpet av sommeren.

Klippet som Jennifer Lopez delte på Instagram viser at bryllupsplanleggingen startet allerede rett etter forlovelsen deres, ifølge Elle.

Når videoen går over til sommer, får vi et glimt av det første bryllupet, mens brudeparet sitter i en rosa Cadillac Cabriolet foran kapellet og poserer med armene rundt hverandre.

I klippet ser vi også fotografier fra bryllup nummer to i august. Kjolen hun bar var halterneck med åpen rygg og en blomstrete utringning. Hun matchet den med et kort slør som rammet inn ansiktet hennes, i ekte Hollywood-ånd.

Les også: Se bilder fra influencernes nyttårsfeiring

Siste saker

Mest lest nå
Les mer