Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

Dette er 2017 mest innflytelsesrike tenåringer

Time Magazine har listet opp de 30 med mest makt.

Generasjon Z, født mellom 1995 og tidlig 2000-tall, består av omtrent 2 milliarder mennesker på verdensbasis. Med en livslinje som starter etter at internett ble allemannseie, glir den virkelige verden og verden på nett over i hverandre på en ekstremt symbiotisk måte. Derfor har mange av dem klart å bygge seg opp store mengder følgere fra en ekstremt ung alder av, og gagner på det allerede fra tidlig i tenårene.

TIME Magazine har gjort en grundig research for å se på hvilke av disse unge mennesker som er mest innflytelsesrike. Mange av dem kunne ikke nådd til samme fantastiske høyder uten hjelp av sosiale medier. Listen som består av 30 utvalgte  baserer seg på at vedkommende har utmerket seg innenfor en rekke felter, at hen har en global innflytelse gjennom sosiale medier, og en gjennomgående egenskap til å skape og kringkaste nyheter.

På lista finner man Shibby de Guzman, en filippinsk aktivist som på tross av sine bare 14 år har stått opp i mot den nærmest diktatoriske presidenten Rodriguo Duterte, Moziah Bridges, en 15-åring som driver et fremgangsrikt tversoversløyfe-firma, og 16-år gamle Rayouf Alhumedhi, som gjennom langvarig kamp klarte å få Apple til å inkluder en hijab-emoji i den nye oppdateringen.

(Bilder via Instagram) – Øverst fra venstre: Elle Fanning, Jaden Smith, Khalid, Noah Cyrus, Kaia Gerber og Brooklyn Beckham.

I tillegg til disse figurerer også – litt mer selvfølgelig – kjendiser som «Stranger Things»-stjernen Millie Bobby Brown, Modell Kaia Gerber, Will Smith-kidsa Jaden og Willow Smith, Fotograf Brooklyn Beckham, Skuespiller Elle Fanning, R&B-artist Khalid og Popstjernen Shawn Mendes. 

Les også
Kendall Jenner forteller om sitt første catwalk-show

TIME Magazine fyller 100 år om seks år, og er dét magasinet i verden med ukentlige utgivelser som har aller flest lesere; Hele 26 millioner globalt er abonnenter eller plukker det opp i magasinsjappa.

Les også: Klesgiganten lanserer kolleksjon inspirert av Stranger Things

Siste saker

Mest lest nå
Les mer