Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
19 SPM: Theresa Frostad Eggesbø alias Resa Saffa Park
Foto: Instagram @therrmerr

19 SPM: Theresa Frostad Eggesbø aka Resa Saffa Park

– Jeg er den i vennegjengen som filosoferer på vors og ber vennene skru ned technoen på nach.

I denne faste spalten snakker vi med en rekke kule profiler om alt og ingenting, på kortfattet og avslappet vis.

Bli bedre kjent, la deg inspirere – og ta tempen på hva som gjelder akkurat nå.

Denne gangen er det artisten og skuespilleren Theresa Frostad Eggesbø alias Resa Saffa Park som skal i ilden.

Hun er kanskje aller mest kjent for rollen i seriesuksessen Skam, men nå er hun på full fart til å slå seg opp stort som artist.

Sent i februar slapp hun EPen «Spaces».

Les også: 19 SPM med artisten Ary

1. Hvilke trender har du dilla på for tiden? 

– Jeg er ikke så opptatt av trender, i alle fall ikke innenfor mote. Likevel kan jeg ha dilla på noen sosiale trender, som for eksempel Queer Eye og sjargongen rundt den serien, haha, sier Theresa Frostad Eggesbø.

19 SPM: Theresa Frostad Eggesbø alias Resa Saffa Park
Foto: Instagram @therrmerr

2. Topp tre favorittmerker innen mote?

– Jeg synes at MKDT Copenhagen har mye fint. Maria Black elsker jeg også. Kommer ikke på en siste, fordi jeg handler mest på veldig ulike steder.

3. Hva hadde du aldri gått i?

– Jeg hadde aldri gått i Y2K Low cut pants. Synes det er ok kult på andre, men magen og hoftene mine tillater det IKKE.

4. Hva bestiller du helst av takeawaymat?

Chicken Chipotle Burrito fra Los Tacos. Har begynt å bekymre meg over om de på Los Tacos Løkka kjenner igjen navnet mitt, siden jeg bestiller derfra så ofte, men jeg har valgt å ikke skamme meg. 

Les også
M&H toppliste: 11 favoritter fra sommersalget

5. Hva har du på spillelisten for tiden?

– Mine favoritter om dagen er albumet ‘Resurgence’ av The KTNA, albumet ‘Nuages’ av Sopico, Partygirl av Michelle Gurevich og Karma Police-coveret til Scary Pockets og Monica Martin.

 6. Hvilken superkraft ville du helst hatt om du kunne velge?

– Å kunne reise tilbake i tid og bare være en flue på veggen i ulike tidsepoker. Det er min største drøm! 

7. Hvem er du i vennegjengen?

 Jeg er den i vennegjengen som filosoferer på vors og ber dem skru ned technoen på nach.

Foto: Instagram @therrmerr

8. Hva er din verste uvane? 

– Min verste uvane er å tenke negativt og klage.

9. Hva slags kleine ting gjør du når ingen ser deg?

– Jeg er veldig glad i å høre på podcast mens jeg lager mat. Da hender det ofte at jeg kommenterer og reagerer på hva personene sier i podcasten høyt til meg selv, for jeg er en liten kommentator. Det er kleint fordi akkurat i det øyeblikket jeg gjør det så føles det ikke ut som at jeg er alene, det føles ut som jeg er med en venn, meg selv. Så det hadde sikkert vært rart for noen å være vitne til.

10. Om du kunne teleportert hvor som helst akkurat nå, hvor ville du reist? 

 Jeg ville teleportert meg selv til Paris. Der ville jeg sittet ute på en restaurant, vendt mot gaten i solen med en sigarett, svart kaffe og digg frokost. 

 11. Hva er ditt go-to-snacks?

– Egetpoppet popcorn.

Les også
Helgevibber med: Artist Maya Vik

12. Hvordan imponerer man deg på date?

– Jeg blir imponert eller fascinert av menn med selvstendige refleksjoner og godt språk. Det er egentlig det aller viktigste.

19 SPM: Theresa Frostad Eggesbø alias Resa Saffa Park
Foto: Instagram @therrmerr

13. Hva er den verste sjekkereplikken du har blitt utsatt for?

 Jeg jobbet i bar og en fyr sittende med guttegjengen sin ropte til meg: «Hey, du, Google sier at du er veldig rik». Senere kom han bort og spurte meg ut på date.

14. Hva er den beste sjekkereplikken du selv har levert? Og hvordan gikk det?

– Jeg var på byen en gang og så en fyr jeg synes var fin, så jeg gikk bort og sa: «la meg gjette hva du jobber som». Så gjettet jeg de kjedeligste, mest A4-jobbene jeg kom på. Han ble irritert, og sa at jeg liknet på en som strevet for å få gode karakterer og endelig hadde kommet inn på tannlegehøykolen. Så dro vi hjem sammen, sier Theresa Frostad Eggesbø.

15. Hva drikker du helst på fest?

 – Øl er best på fest. Pluss kanskje en liten Fernet-shot til å akkompagnere. 

16. Hvis du ikke hadde jobbet som artist og skuespiller, hva ville du ha jobbet som?

– Hvis jeg ikke hadde vært musiker eller skuespiller tror jeg at jeg hadde jobbet innenfor noe annet kreativt. Kunne også vært interessert i diplomati, psykologi og filosofi, eller noe helt annet som hudpleie, fordi det synes jeg er veldig tilfredstillende å drive med. 

17. Nevn noe på bucketlisten som du må gjøre før du dør?

 Jeg tror mange ville sagt hoppe fallskjerm, bestige topper av fjell eller gå ellerville turer, men jeg synes på mange måter at mitt yrke er en ekstremsport. Jeg får en enorm rush, redsel og glede av å utfordre meg selv til å fortsette å spille og skrive, spille og skrive selv de dager jeg synes jeg er udugelig.

– Så jeg tror for min del vil bucketlisten min bestå av hvor mange scener jeg klarer å fylle. 

Foto: Instagram @therrmerr

18. Hvilken kjendis hadde du datet om du kunne?

Les også
Nå er det Zany Granny Chic som gjelder

– Kurt Cobain om han ikke var død og gift. Antoni Parowksi om han ikke var homofil. Donald Glover akkurat som han er. Jeffrey Dean Morgan hvis han var litt ynge, og så synes jeg artist og skuespiller Jordan Stephens er sykt sjarmerende. Det var ikke bare en…

19. Hva er du avhengig av? 

– Jeg er avhengig av mobilen min, kaffe om morgenen, og hverdagssosialisering.

Les også: 19 SPM med stjerneskuddet Ramón

Siste saker

Mest lest nå
Les mer