Skjønnhetsnyheter april

17 skjønnhetsnyheter vi har testet hjemme

Og som er i (nett)butikk nå.

Våren er her, og selv om det er mildt sagt rare tider betyr en ny sesong digge nyheter på skjønnhetsfronten – som man faktisk har tid til å teste. Her er noen av våre favoritter akkurat nå:

Maskefavoritt

Sverger du til K-Beauty kjenner du kanskje til koreanske Klairs.

Deres Youthful Sugar Glow Mask har det siste året bare vært tilgjengelig via Soko Glam – den største amerikanske nettbutikken for K-Beauty.

Men nå er masken lansert på verdensbasis, og er med det også endelig tilgjengelig i Norge.

Sukkermasken er proppfull av antioksidanter fra grapefrukt og bringebær med grapefruktekstrakt og kaolin som skal virke mykgjørende, og sheasmør, olje fra bringebærfrø og jojoba som skal gi masse, masse fukt. Kan også brukes som peeling.

Klairs Youthful Glow Sugar Mask 110g kr 349 via soel.no
Alt i ett

Inspirert av trenden med juice-detox, som lenge var det helt store blant både kjendiser og influencere for å rense kroppen, er dette hudpleiekongen Ole Henriksens versjon.

Ansiktsrensen fjerner effektivt smuss, olje og sminke, men uten å strippe huden for fuktighet. En slags multi-tasker med PHA som fjerner døde hudceller, appelsinvann og det danske hudpleiemerkets signatur-cocktail med appelsin, sitron, nyperose, gojibær og ekstrakt fra havtorn som styrker og gir næring.

Ole Henriksen Truth Juice Daily Cleanser kr 295 via kicks.no
Serum, serum

Den tynne og sensitive huden rundt øynene er gjerne der aldringstegn dukker opp først. Ikke at det er så farlig, men det er digg å kunne ta noen forholdsregler.

Dermalogicas BioLumin-C Eye Serum lysner, jevner, strammer opp og beskytter mot fine linje og rynker nettopp i dette området.

Det superaktive konsentratet inneholder blant annet C-vitaminkompleks, mikro-alge og olje fra chiafrø. Klapp lett inn under øynene og langs brynsbenet både morgen og kveld før fuktighetskrem og øyekrem.

Dermalogica BioLumin-C Eye Serum 15ml kr 895 via dermalogica.no
Eksperten

Exuviance er med hånden på hjertet noe av det aller beste der ute innen hudpleie.

Nå lanserer de en øyekrem med innkapslet retinol som skal ta hudpleien til et nytt nivå.

En kombo av retinol og peptider skal stimulere cellefornyelsen, stramme opp huden og gjøre fine linjer mindre fremtredende samt lysne mørke partier rundt øynene.

Exuviance Professional Retinol Eye Cream 15ml kr 649
Flytende gull

Å finne en god ansiktsolje kan være en utfordring. Mange føles både oljete og tunge, og blir liggende som en hinne på huden.

Det gjør ikke denne ansiktsoljen fra danske Rudolph Care. Den er ultralett og smelter inn i huden uten å fette. Kombinasjonen av økologiske oljer som brokkoliolje, avokado, sesam, aprikoskjerneolje og acai renser, pleier og balanserer tørr og dehydrert hud mens aktive ingredienser som salturt- og brunalge-ekstrakt optimaliserer hudens evne til å holde på fuktighet, styrker den naturlige dannelsen av hyaluronsyre og kollagen og beskytter mot dehydrering.

COSMOS Organic og Svanemerket – og fri for de 26 allergene parfymestoffene som EU anbefaler at man unngår. Passer alle hudtyper.

Rudolph Care Facial Oil Delight 15ml kr 470 via parfymeri.no
Vegansk hudpleie

BareMinerals lanserer sin første rene veganske hudpleielinje – en trend som stadig flere kaster seg på.

Den inneholder, foreløpig, en rens og en fuktighetskrem basert på en less does more-filosofi hver med bare 15 rene, veganske ingredienser.

Begge er fri for «unødvendige tilsetningsstoffer», ftalater, SLS, PEG og syntetisk duft.

Kokosvann og kokosmelk skal bidra til å fukte og beroligende huden og kaktusfrukt reduserer synlig rødhet.

bareMinerals Pureness Gel Cleanser 120 ml kr 259 via skincity.no
bareMinerals Pureness Soothing Light Moisturizer 50ml kr 419 via skincity.no
Fuktbombe

Alt-i-ett-produkter er ganske så genialt. Det sparer tid, plass og er ofte både enkelt og effektivt.

Denne nyheten fra Avène er nettopp det, og kan brukes som dagkrem, nattmaske og øyekrem. Et 3-i-1-konsept som fukter, detoxer og beskytter med en digg gel-konsistens inspirert av asiatisk hudpleie. Passer alle hudtyper.

Avène Hydrance Aqua-gel 50ml kr 299 via apotek1.no
Superhypen: Frank Body

Det australske hudpleiemerket Frank Body har vært en superhype – lenge. Nå har det endelig kommet til Norge!

Aller mest kjent er de for sine kroppsskrubber, som for eksempel Shimmer Scrub (se hovedbilde) og den originale Coffee Scrub som det hele startet med.

Sistnevnte består av av en naturlig blanding av kaffe, mandelolje, vitamin E og havsalt som i tillegg til å eksfoliere og fjerne død hud skal etterlate huden både godt fuktet og beskyttet.

Frank Body Original Coffee Scrub 150g kr 145 via Lyko.no
En, to, tre – trio

Denne trioen fra Monsun er perfekt for å gi litt TLC til grå og gusten vinterhud – tenkt som en liten treat før du legger deg for kvelden.

Håndmasken virker mens du sover, fotskrubben eksfolierer, fjerner døde hudceller og etterlater huden silkemyk mens multi-kremen tar seg av ekstra tørre områder som albuer, knær og heler med ingredienser som svensk havreolje, naturlige ceramider og beroligende havreekstrakt.

Monsun Nighttime Wonder Overnight Hand Treatment 75ml kr 149 her, Bedtime Polish Footscrub 125ml kr 119 her og All Time Healer Multi Cream 125ml kr 149 her via kicks.no
Super-food for huden

Å bruke spiselige ingredienser i hudpleie er ikke noe nytt. Men KORRES skal være førstemann ut til å bruke ekte, spiselig yoghurt i hudpleie.

Med det kombineres gammel gresk hudpleie og ny teknologi. Resultatet er super-food for huden basert på ekte gresk yoghurt beriket med pre- og probiotika. Serien består av rens, serum, fuktighetskremer og masker.

KORRES Greet Yoghurt Comforting Probiotic Moisturiser kr 299 via VITA.no.
Expressie

Den største lanseringen fra essie på flere år. Hurtigtørkende neglelakk som tørker på bare ett minutt og med skråstilt børste som faktisk gjør det mulig å påføre lakk like fint med begge hendene.

Kommer i hele 40 ulike nyanser med halvmorsomme navn som All things OOO, In a flash sale og Binge worthy.

Essie Expressie kr 129 per stk via VITA.no
Helt naturlig

100 prosent naturlig og miljøvennlig hevder hudpleiemerket 100% Pure å være – i alle ledd, fra arbeidsforhold til produksjon og ferdig produkt.

Deres Matcha Oat Milk Nourishing Mask kommer i pulverform og lar deg blande din egen maske – gøy og sparer miljøet. En beskyttende og fuktighetsgivende ansiktsmaske som skal reparere og gjenopprette balansen i huden.

100% Pure Matcha Oat Milk Nourishing Mask kr 349 via karma.no
Skjønnhetssøvn

Inspirert av det gamle kinesiske Jing-konseptet, som representerer ro, stillhet og fred, skal nylanseringen fra Rituals hjelpe deg å slappe av, roe tankene og forbedre søvnkvaliteten.

I serien er en hel haug av produkter fra deres prisvinnende dusjskum og kroppsskrubb til håndkrem og te, og også en genial tørrolje som kan brukes helt fra fingerspissene til hårtuppene.

Rituals The Ritual of Jing Dry Oil kr 215 via Rituals.no
Bonus:

Vil du få mer ut av hudpleien din? Norske YSFS står bak den supersmarte gjenbrukbare silikonmasken som kan brukes over serum, dagkrem eller ansiktmaske for å forhindre at produktet fordamper og hjelper det med å trenge dypere inn i huden. Festes under haken og rundt ørene for godt feste. Ved hjelp av din egen kroppstemperatur gir masken en varmende effekt. Kr 169 per stk hos ysfs.no.

Les også: Toppliste: 8 fuktighetsgivende håndkremer