Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
12 solkremer til kropp og ansikt du kan klikke hjem nå
Foto: Instagram/ @mimitika_suncare

13 solkremer til kropp og ansikt du kan klikke hjem nå

Husk solkrem i sommer!

Vi kan ikke få understreket viktigheten av å smøre seg med solkrem nok. Spesielt om sommeren er det et must å smøre seg inn med et godt lag før man går ut døra, eller å ha en god solkrem med seg i vesken (men vi er fans av å bruke det året rundt).

Utvalget har heller aldri vært bedre, og du er derfor garantert å finne din perfekte match. Det er lenge siden solkremen var tykk og klissete, og nærmest umulig å smøre ut. Nå får du solkremer i ulike konsistenser, på sprayflasker og egne varianter til både ansikt, lepper og til å smøre rundt øynene.

Her er 13 solkremer du kan klikke hjem nå.

La oss starte med ulike solkremer til ansiktet.

Mange er fan av det franske hudpleiemerket La Roche-Posay, som spesialiserer seg på sensitiv hud. De har også solkremer, som denne til ansiktet i en lett og gjennomsiktig konsistens med solfaktor 50. Hudpleiemerket Kiehl’s tilbyr en solkrem til ansiktet med solfaktor 50, som også gir mye fuktighet til huden.

Ansiktssolkrem fra Korres, kr 285 via Vita

En annen variant til ansiktet er denne med solfaktor 30 fra det greske merket Korres. Kremen er både vann- og svetteresistent og passer fint til de som har sensitiv hud.

Variant med bronzer til ansiktet fra Lancome, kr 335 via Fredrik & Louisa

Om du vil ha en solkrem til ansiktet som også gir litt ekstra glød, er kanskje denne noe for deg. Lancome sin Soleil Bronzer med solfaktor 50 er en blanding av solkrem og BB cream, som jevner ut hudtonen og samtidig gir en fresh glød.

Body lotion-variant, kr 675 fra Rudolph Care

Solkrem til kroppen kommer i mange ulike varianter.

Nylig kom det populære danske hudpleiemerket Rudolph Care med en ny og større variant av deres solkrem i body lotion-form. Kremen er vannresistent, har solfaktor 30 og skal ikke være klissete på huden.

Les også
5 norske designere som har gjort hobbyen sin til business på Instagram
Solkrem til kroppen fra Cliniderm, kr 259 via Apotek1

Hos Apotek1 finner du et godt utvalg, som blant annet denne med solfaktor 20 fra Cliniderm.

Solspray, kr 209 fra Rituals

Solkrem på sprayflaske er et bra alternativ.

Og gjør det enda lettere å fordele kremen utover kroppen. Det finnes mange gode alternativer, som denne med solfaktor 20 fra Rituals.

Om du vil beskytte deg enda bedre mot solen, har Clarins en spray i vannkonsistens med solfaktor 50. Det franske hudpleiemerket Avéne har en sololje på sprayflaske med faktor 30.

Solspray fra Mimitika, kr 330 via Heaven Scent

Denne parabenfrie solkremen på sprayflaske fra Mimitika inneholder alger som stimulerer melanin-produksjonen, som skal føre til at brunfargen varer lenger. Den inneholder også vitamin E som gir god fukt. 

Ikke glem leppene og det sensitive området rundt øynene.

Du kan faktisk bli solbrent her også. Merket This Way produserer naturlige solkremer i Spania, og har blant annet en egen variant til leppene med solfaktor 15 og en til det sensitive området rundt øynene med solfaktor 50.

aesop

Aesops leppebalm med solfaktor 30 beskytter leppene fra skadelige stråler med sitt UVA- og UVB-filter, og gir samtidig fukt med botaniske oljer som jojoba og lavendel.

Les også: Fakta og myter om solkrem

Siste saker

Mest lest nå
Les mer