Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar
11 favoritter til skolestart
Foto: Zara

11 favoritter til skolestart

Start det nye skoleåret med noen freshe oppgraderinger.

Skolestart er for mange synonymt med ny sekk – og ikke minst et nytt antrekk til første skoledag. Det er da virkelig like stas om man er enten seks eller 20 år.

Det betyr selvfølgelig ikke at man kjøpe seg noe nytt – old is the new new, som man sier. Å gå på skattejakt i sitt eget klesskap må være noe av det morsomste som finnes.

Her er 11 favoritter perfekte til skolestart.

Tote til skolestart
Er du ikke en veskeperson, er en totebag perfekt til å ha diverse nips oppi. Tote i økologisk bomull, kr 340 hos Ensemble.
Favoritter til skolestart
Deilig strikk hører sensommeren og høsten til. Denne i merinoull med v-utringning og piquekrage står øverst på ønskelisten. Kr 2699 hos FWSS.
Loafers
Lad opp til «House of Gucci»-filmen med et par kule loafers med spenne, italienske Gucci-vibber og chunky såle. Kr 1599,95 hos Bianco.
Kjole fra Zara
Luftige midikjoler er perfekte for overgangen mellom sommer og høst. Style med en kul jakke, og du er klar for skolestart. Kjole med puffermer, kr 449 hos Zara.
Kånken
Fjällräven relanserer sin ikoniske ryggsekk fra 1978, Kånken. Nye Tree-Kånken påstås å være den perfekte skolesekken til miljøbevisste studenter, med sitt trebaserte materiale spesielt laget for merket. Sekken kommer med nye funksjoner, som stropper til å feste yogamatte eller skateboard med.
Favoritter til skolestart
Til tross for at samfunnet åpner mer og mer opp, er det fremdeles munnbindpåbud i kollektivtrafikken. Med disse freshe fra Ganni går det helt greit. Kr 275 for 3 stk hos Ganni.
Livid
Jakten etter den perfekte hvite, crispy t-skjorten stopper her. T-skjorte i økologisk bomull laget i Portugal, kr 699 hos Livid.
Favoritter til skolestart
For mange er høsten synonymt med den klassiske, beige trenchcoaten. Denne føles både tidløs og moderne ut. Kr 1500 hos & Other Stories.
Dropp kjipe plastflasker som egentlig er engangs, og skaff deg heller en stilig termoflaske fri for giftstoffer som kan brukes igjen og igjen. Flaske fra S’Well, kr 399 hos Den Dama.

Les også: Dette er trendene du bør slenge deg på nå

Les også
To norske modeller i Vogue Arabia

Siste saker

Mest lest nå
Les mer