Hopp til hovedinnhold Hopp til Søk Hopp til Sidebar

10 nyttige apper for den moteinteresserte

A24 teens texting teenagers tusk

Si hva du vil, men smarttelefonen er nok kommet for å bli en god stund. Ikke at du hadde tenkt å si noe annet uansett.

Å miste eller bli frastjålet telefonen beskrives ofte som å miste en kroppsdel, noe som med det første kan høres litt dramatisk ut. Likevel legger vi jo tillitsfullt omtrent hele livet i de virtuelle hendene via apper som både forbedrer og forverrer livet.

Se også: Dette er YouTuberne du bør følge

Det å få sjekke mailen uten å måtte flekke opp datamaskinen, vente til den skrus på for så å vente noen ekstra minutter på grunn av en oppdatering? Ja takk. Vrimmelen av apper kan samtidig gjøre en noe forvirret.

Derfor har vi plukket ut 10 apper som er kjekke å ha for den moteinteresserte:

1. Instagram

Første ut på lista er ingen ukjent frukt i fatet, men den må jo nesten få bli med. Bildedelingstjenesten er en selvskreven gjest på lista, spesielt når moteinteresserte brukere avgjør høyest prosent.

2. Mosaico

Ok, så har du fått deg Instagram. Noen er ikke så nøye på hva de slenger ut, mens andre er der at de unngår å legge noe fint ut kun fordi det ikke står i stil med feeden. Relaterbart? Da er Mosaico appen for deg; med denne kan du nemlig se hvordan et nytt bilde ville sett ut om det var lagt ut. I tillegg kan du planlegge postinger på forhånd?

3. Facetune

Redigeringsapper over alle redigeringsapper? Facetune tilbyr veldig mange gadgets, men ikke la deg gå vill i tannbleking og polert hud, husk at du skal møte folk live også. Kjekk app om du ikke føler for å legge ut en selfie på grunn av en kvise, siden du bare kan fjerne den.

Les også
9 barer vi vil feire 17. mai på

4. Net-a-porter / Mr. Porter

Har du alt for god råd og liker å handle litt mens du luncher også? Luksus-nettbutikkene har gjort det enkelt for deg. Eventuelt kan det jo være gøy å vindusshoppe og se hva som faktisk finnes der ute – sånn for de som såvidt har råd til å betale for en app. Disse er derimot gratis, så det er sagt.

5. Mint

Obs! Må ikke blandes med dating-appen med samme navn. For å holde farten i moteindustrien er det også viktig å ikke glemme bankkortets kapasitet. Med Mint kan du holde månedlig styr på det finansielle, så du kjapt kan finne ut om du egentlig bør kjøpe enda et par sko. Den finnes dessverre ikke i norsk App Store ennå, men man kan jo alltids skaffe seg amerikansk.

6. Uber/Lyft

Det er lite som føles så lyxig og fashionabelt som å bli kjørt til døra. Lyft finnes dog foreløpig ikke i Norge, men om du er ute og reiser kan priser sammenlignes og penger spares. Husk å skaffe deg amerikansk iTunes i forveien her og.

7. Tise

Skapt av studenter på NTNU, har denne markedsplass-appen gjort det så bloggere slipper å rigge seg til på Vestkanttorvet for å selge skatter de et år tilbake kalte investering for livet. Tise er for alle som har noen plagg de vil bli kvitt og med Jenny Skavlan som kreativ leder, har den tiltrukket mange skatter.

8. Polyvore

Ved å lage kollasjer kan du med denne appen leke deg frem til antrekk. Du kan også følge folk du liker kollasjene til, i tillegg til å føres videre til hvor produktene kan kjøpes.

Les også
Sports Illustrated viser frem modell med synlig arr for første gang

9. FAD (The Ultimate Fashion Dictionary)

Noen har så ekstremt mye peiling på begreper og designere. De har så mye peiling at du bare vet at du ikke for tredje gang i samtalen kan spørre hva det betyr. Sett deg heller ned med den ultimate moteordboka, så kan du neste gang målbinde hele gjengen. FAD lærer deg om alt fra merker til små begrep.

10. Etsy

I likhet med Tise, er dette også en markedsplass-app. Her er det derimot kanskje litt flere… greier. På godt og vondt. Du kan finne alt annet enn moterelaterte ting også, men den som søker skal finne! Med hjelp av litt PayPal skal du se at du plutselig har bestilt deg hjem et par ting.

no barack obama phone michelle obama cell

Les også: 15 modeller å følge på Snapchat

Siste saker

Mest lest nå
Les mer