Victoria Beckham fyller år i dag

Victoria Beckham, født Victoria Caroline Adams, ble først kjent som medlem i jentegruppen Spice Girls. Gruppen ble oppløst i 2001, men «Posh Spice» har uten tvil klart å holde navnet sitt relevant.

En kan på mange måter være glad for at hun skjøv vekk hip-hop-karrieren til fordel for en karriere i motebransjen. Samtidig var det neppe alt for mange som hadde troa på at hun hadde noe der å gjøre i 2007. Den i dag respekterte designeren er kjent for løse og ledige silhuetter, men før dette gikk det mer i tettsittende sceneantrekk før hun så gikk videre til å bli en ekte fotballfrue med løshår og selvbruning.

Se også: Victoria Beckhams sønn som motefotograf?

Aktuell med samarbeidskolleksjonen med Target som nå er i butikk, viser firebarnsmoren også at hun er langt fra «Posh» og i dag er det 42 år siden hun ble født! I den anledning trasker vi litt nedover Memory Lane, da fru Beckham jo tross alt har hatt en nokså intens stilutvikling!

La oss dele det inn i 5 epoker:

Epoke 1: Som medlem av Spice Girls var garderobeskapet fylt med små bikinitopper og miniskjørt.

Epoke 2: Siden 1999 har hun vært gift med David Beckham og i starten av forholdet var det mye «power dressing». Om en skal kalle looken russisk spion eller biker chic er uvisst, men kanskje en hakket mer sofistikert versjon av sceneantrekkene i alle fall:

Epoke 3: I det tidlige 2000-tall var det om å bruke mest mulig penger på å se mest mulig… ut. Begrepet «WAG» (Wives And Girlfriends) ble hyppig benyttet og Victorias silikonpupper og spraytan gled rett inn i miljøet. 

Epoke 4: Plutselig klippet hun håret og skapte med ett en trend med sin skarpe bob. Antrekkene ble tilpasset det nye livet i LA og signatur-poseringen finpolert.

Epoke 5: Vi hopper til nåtiden og lar siste epoke symbolisere motemogulens sterke helomvending i klesveien. Sminke og hår har gjerne en naturlig look og hun er blitt en mester i å kle seg behagelig – samtidig stilig og klassisk.

(Alle bilder via Tumblr og Instagram)

Se også: 6 fete bilder av bursdagbarnet Karl