Supermodellen latterliggjøres på sosiale medier

Bella Hadid er i hardt vær etter sneakers-shopping.

Bella Hadid går i fotsporene til blant annet fotballspiller Neymar og rapper Lil Yatchy med videoen «Sneaker shopping with Complex». Streetwear-magasinet tar med seg kjente fjes for å snakke om sneakers og deres forhold til skotøyet, samtidig som de tar en liten shoppingrunde på anerkjente butikker.

I Bella Hadid sitt tilfelle har de tatt turen til Kith i NYC. Hun forteller om sin forkjærlighet til Nike og skryter av samarbeidet hun har med det amerikanske sportsmerket. Supermodellen har en samling på rundt 200 par. Hun forteller også om hvordan hun pleide å sprite opp skoleuniformen min med et par spesiallagde Nike Air Force 1, og deler hvilke sko hun syntes ser best ut på gutta. Slippers er ikke innafor hvis du har håp om å få noen lange blikk fra supermodellen.

Se videosnutten her: 

Filmen er laget i beste hensikter om å gi fansen et lite innblikk i hva den yngste Hadid-søsteren liker å sko seg med. Tilbakemelding viser dog at det kanskje var en liten flopp, og supermodellen blir latterliggjort for overdrevent «attitude».

Folk ser bilder av Hadid hver dag, men blir overrasket da hun for en gangs skyld åpner munnen. Er det virkelig sånn hun snakker eller gjør hun seg til for sneakers-fansen?

Twitter har tatt til ordet og gjør narr av modellen. De fleste vitsene som surrer rundt på nettet peker på at hun bruker uttrykke som «dope», «homeboy» og «fresh» litt for ofte. Hun blir også sammenlignet med karakteren Sara Johnson fra filmen «Save the Last Dance» som prøver å tilpasse seg en kultur hun ikke helt er en del av.

Gif fra filmen Save The Last Dance

Her er noen av reaksjonene fra Twitter:

Les også: Sesongens ferske modeller