Stylemag legger ned

Stylemags sommernummer
Stylemags sommernummer

 

Tidligere i våres tok Nathalie Helgerud, Stella Moniq og Darja Barannik over etter tidligere redaktør Celine Aagaard. Aagaard gikk etter PFU-kritikk, blant annet knyttet til hennes private blogg og designsamarbeidet med Superga.

I 2014 økte opplaget med 44 %, og hadde da 46.000 lesere. Likevel kuttes nå printutgaven av magasinet, etter bare én utgave under ny redaksjon. Magasinet fortsetter på nett.

Allerede i august i fjor ble det spekulert i nedleggelser i Aller Media, og etter det Melk & Honning kjenner til var det flere interne hastemøter knyttet til Stylemags fremtid det siste året.

Stylemags redaksjon, via nathaliehelgerud.com
Stylemags redaksjon, via nathaliehelgerud.com

 

Stylemag-merkevaren har fra starten av vært et flermedialt konsept med seks printutgaver i året. Disse printutgavene kutter vi nå ut, men Stylemag lever i beste velgående digitalt under KK.no, sier Ellen Arnstad til Kampanje.com

Likevel er det ikke bare mørke nyheter for Aller Medias kvinnemagasiner. HENNE, med sine 81.000 lesere, øker opplag fra 4 til 6 utgivelser, og tidligere KK-redaktør Gjyri Helen Werp leder en stor nettsatsning myntet på kvinner. Den nye nettsiden lanseres til høsten, hvor samtlige magasiner skal samles under en paraply. Redaksjonen til Stylemag vil fortsette å jobbe under denne.