STILORAMA: Julie Paulsen

Julie Paulsen elsker vintage og second hand og har arvet mye av garderoben fra mor og mormor. Hun har en forkjærlighet for lilla og når hun skal pynte seg matcher hun alltid øyenskyggen med toppen.

Q&A:

ASL?
– Julie Paulsen (20) fra Bergen. Liker å chille, og elsker at det skjer ting. Slutter aldri å snakke. Er reisegal, drar alltid nye steder. Jobber på Volt og kuleran, får se hva som skjer neste år 😉 Elsker klær, og mye av det. Som mor som datter<3 Vokste opp med 80/90-talls disco på vinyl, så det finner du i min leilighet og – musikk er en nødvendighet.

Beskriv garderoben din med tre ord?
– Vintage, komfortabelt og gøy (!)

Kollasj med tre bilder av Julie

Hva er din «hverdagsuniform»?
– Det er aldri likt med meg. Det går i sneakers, men resten kommer an på. Det skal være komfortabelt og helst gøyalt. Går ikke ut døren uten øredobber tho.

Hva er det kjæreste du eier i garderoben?
– Alt jeg har fått av mamma og mormor (som utgjør 2/3 av garderoben)

Hva er det mest crazy i garderoben?
– Synes ikke noe jeg har er crazy nok

Kollasj med to bilder av Julie

Hva ville du aldri gått med?
– Skal aldri si aldri, MEN skinny jeansene fra ungdomsskolen og begynnelsen av VGS. Tortur.

Du har 5 minutter foran speilet, hva gjør du?
– En vanlig dag før jobb har jeg sikkert 1 min, men skal jeg noe mer spesielt tar jeg meg litt bedre tid. Det viktigste er få vasket fjeset og få på ansiktskrem. Håret setter jeg som oftest i en slapp dutt uansett, men tar meg alltid tid til å gre igjennom det og.

Hva er det dyreste du eier i klesskapet?
– Aner ikke, er ikke noe opptatt av de dyreste tingene. Elsker å handle på Fretex og andre vintagebutikker. Synes det er gøy å bruke lite penger på bra klær (men gullringene og smykkene mine er nok dyrest).

Kollasj med tre bilder av Julie

Hvordan pynter du deg?
– Matcher alltid øyenskyggen med fargen på toppen. Det blir mye lilla.

Hvem er ditt stilikon?
– Mamma på en god dag på 90-tallet.

Sneakers eller hæler?
– Sneakers

Vetements eller Gucci?
– Kan jeg få Prada?

Kollasj med to bilder av Julie

Sminke eller usminka?
– Usminket, liker å kunne ta meg i fjeset. Sminker meg når jeg skal på klubbeeen.

Cosmopolitan eller øl?
– Gi meg en øl

Minimalist eller maksimalist?
– Best of both worlds

Lørdag hjemme på sofaen eller ute på vift?
– Vift

Kollasj med tre bilder av Julie

Dyrt eller billig undertøy?
– Det bestemmer @mongopung

Er du impulsshopper eller planlegger?
– Impuls, kjøper det jeg liker. Kjøpte en gul neglelakk i dag

Hva gjør du på søndager og hva er din søndagsuniform?
– Spørs på været, men bor i Bergen SÅ ser på serie og spiser mat i sengen. Tar på meg noe comfy som ligger i nærheten.

Hvilket dyr assosierer du deg selv mest med?
– Tok en sånn test. Fikk dette: «Løvinne. Dyrenes majestet. Mektig og sterk, fryktet og respektert. Men du har også et stort hjerte og du er klok og vis. Er jo en grunn for at du er dronningen». Tok en annen test før det. Ble en hund, men tror den var feil.

Kollasj med to antrekksbilder av Julie

Alle bilder via Instagram @paulsenjulie

Sjekk ut de andre freshe folka i vår Stilorama-spalte her.