Dina Hansen

STILORAMA: Dina Hansen

–For hvert nytt plagg jeg kjøper må et annet plagg ut.

Fortell litt om deg selv:

– Jeg er 21 år gammel jente fra Rakkestad som for tiden jobber som PR- og markedsførings assistent i Oslo. Bak meg har jeg to år moteindustri fra School of Fashion Industry, og til høsten starter jeg på en bachelor i markedsføring. Ønsker meg en fransk bulldog som kan dra meg ut på kveldsturer i fine Oslo. Nå får jeg ikke nok av: Smale solbriller, italia, friskis, rare vesker, solsikker, pastellfarger, krimbøker, cardigans og fuktighetskrem.

Beskriv garderoben din med tre ord:

– Variert, fargerik og leken.

Dina Hansen

Hva er din «hverdagsuniform»?

– Jeg trives godt i et par high wais jeans, en kul t-skjorte, blazer, smykker og en stor veske som rommer det jeg trenger for å overleve dagen.

Hva er det kjæreste du har i garderoben?

– Sunnmørsbunaden min som bestemor har brodert.

dina hansen

Hva er det mest crazy du har i garderoben?

– Et par vintage Jeffrey Campbell-sko i skinn med en diamantformet hæl. Under skoen er det er bryter som får diamanten til å lyse når man går. Haha… helt grusomme, men klarer ikke kvitte meg med de. Har forresten aldri brukt de heller – takk gud for det.

Hva ville du aldri gått med?

– Hudfargede nylonstrømper, nettingstrømper eller tights.

Dina hansen

Hva er det dyreste du har  i klesskapet?

– Min vintage Chanel-veske.

Sminket eller usminket?

– Usminket, men fresh. 

Dina Hansen

Du har 5 minutter foran speilet. Hva gjør du?

– Pusser tenner, vasker ansiktet, fuktighetskrem og bryn.

Hvordan pynter du deg?

– I noe svart, med øreringer og sneakers. Går jeg for bukse bytter jeg ut sneakers med et par gode hæler.

Dina Hansen

Hvem er ditt stilikon?

– Emili Sindlev er flott.

Gucci eller Prada? 

– Gucci.

Dina Hansen

Aperol Spritz eller øl?

– Aperol.

Minimalist eller maksimalist?

– En god blanding. Jeg har en del crazy tilbehør.

Dina Hansen

Shopper du spontant eller planlegger du hvert kjøp?

– Før var jeg en skikkelig spontanshopper, noe som resulterte i en overfylt garderobe med klær jeg aldri brukte. Jeg har derfor en ny regel: For hvert nytt plagg jeg kjøper må et annet plagg ut. Det vil nok få meg til å tenke meg om en ekstra gang.

Hva står på ønskelisten din nå?

– Leilighet med fransk balkong. Gjerne i København.

Dina Hansen

Hva gjør du på søndager og hva er din «søndagsuniform»?

– Kjøper meg en kaffe eller en juice og går rundt i byen med en venninne eller drar til hytten min i Drøbak og slapper helt av. Uniformen er lett og avslappet og med sneakers.

Hvilket dyr assosierer du deg selv mest med?

– Hund.

Alle bilder via Dina Hansen @Dinahansen

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Fredrik Austad