Ryktebørsen: Nyåpninger og nedleggelser

Har du også mistet oversikten? Hold deg oppdatert på siste nytt her.

Blender skal ha såkalt opsjon på ett eller flere lokaler på nysatsningen på Valkyrie plass. Ryktene vil ha det til at det er en multi-brand store med merker fra Blenders portefølje som er på trappene.

–  Svenske Rodebjer har nylig åpnet dørene til sin første butikk utenfor Sverige. Den norske flaggskipbutikken ligger i agenturet Freudian Kicks gamle lokaler i Posthallen.

– Ryktene vil ha det til at klesgigant H&M åpner Arket og deres nye storsatsning Afound på Valkyrie plass. H&M vil ikke bekrefte ryktene ovenfor Melk & Honning.

(Valkyrie plass planlegges utviklet til et gjennomgående handels- og boligkompleks, med Fram Eiendom i spissen, så her kommer det garantert flere navn på plass i løpet av kort tid)

– H&M Home åpner konseptbutikk i Oslo sentrum, og utvider med det også sortimentet. Butikken, som vil strekke seg over to etasjer og 900 kvadratmeter, vil ligge i Karl Johans Gate 14, og skal åpne i løpet av 2018. BEKREFTET

Rodebjer
Svenske Rodebjer har åpnet i Prinsens gate.

Marimekko i Hegdehausveien lukker dørene, og satser for fullt på butikken i Øvre Slottsgate som åpnet i fjor vår. BEKREFTET

– Det gjør også By Malene Birger i samme gate, men åpner ny og større butikk på Paleet i september. BEKREFTET

– Det er slutt for Edition i Hegdehausveien. Butikken er nå nedlagt.

– Danske Maanesten har åpnet sin første butikk i Norge i Prinses gate i Rag & Bones gamle lokaler.

– Det norske motemerket Swims – kjent for sine kalosjer – åpner dørene i Standard Festmagasins gamle hjørnelokaler i Prinsens gate. Det var lenge snakk om at Prada skulle åpne det som ville vært det italienske luksusmotehusets første butikk i Norge her, men det lar altså vente på seg.

Jimmy Choo åpner sin første butikk i Norge, nærmere bestemt i Promenaden (Nedre Slottsgate) vis a vis H&M i Karl Johansgate (som etterhvert flytter både butikk og showroom til det gamle TV 2-bygget der de åpner det som blir en av verdens største H&M-butikker). BEKREFTET

– Fransk-italienske Moncler åpner i Promenaden (Nedre Slottsgate). Det kunne Melk & Honning avsløre i januar i år. Butikken skulle etter planene åpne dørene i vår, så åpningen er nok rett rundt hjørnet. BEKREFTET

– Det italienske luksusmotehuset Valentino åpner sin første butikk i Norge til høsten. Eksakt dato for åpningen og akkurat hvor vites ikke, men det blir som en del av Promenaden – i øvre del av Karl Johans gate. BEKREFTET

Mango Karl Johan har lukket for godt. Det bekrefter en representant for kleskjeden ovenfor Melk & Honning. Hva som skjer i lokalet i sentrum vites ikke, men Mango kan fortelle at de kanskje (?) åpner ny butikk i Vika.

& Other Stories kommer til Norge. Våren 2019 åpner det svenske motemerket, under H&M-paraplyen, dørene til sin første norske butikk i Valkyriegata 1 på Majorstua i Oslo. Butikken vil gå over to etasjer i to bygninger.

Cavour har allerede åpnet på Vikaterassen i Oslo i september i fjor. Nå åpner ytterligere tre butikker, henholdsvis i Karenslyst Alle på Skøyen (september/oktober 2018), Rådhuspassasjen i sentrum (september/oktober 2018) og Stasjonsallmenningen i Bjørvika (august/september 2019). Butikkene fører eget merke samt andre nisjemerker innen konfeksjon, casual og sko for herrer.

Vet du noe ikke vi vet? Tips oss på post@melkoghonning.no.