M&H toppliste: 8 kule rumpetasker

80-tallsfavoritten ser ikke ut til å gi seg denne sesongen heller.

Allerede i 2016 skrev vi saken «Bekreftet: Rumpetasken er tilbake». Siden den gang har klassikeren – som man gjerne elsker å hate eller også hater å elske, hengt med i trendbildet.

– Rumpetaska har vært i vinden før, men jeg tror nå at vi er klare for en fornyet type rumpetaske, som utfordrer veskesamlingen. Rumpetaske er praktisk, og kan styles på ulike måter. Man må ikke ha den rundt livet, heng den heller skrått over skuldrene eller «gjem» den på ryggen, uttalte stylist Sunniva Hartgen da.

I løpet av de siste årene har vi sett både en rekke high fashion-merker trykke den lille veska til sitt bryst med nye varianter av klassikeren på catwalken. Og naturligvis streetwear-merker som Supreme.

Enten du går for en mer sporty utgave eller en luksusvariant i skinn; her er noen favoritter nå:

Les også: M&H toppliste: 12 sneakers med borrelås

Grønn rumpetaske, 250 kr fra Weekday – Flerfarget rumpetaske fra Isabel Marant, 2886 via Matches Fashion – Beige og brun veske med lenke fra Balenciaga, ca 13 379 kr via MyTheresa
Rød rumpetaske, 259 kr fra Zara – Rød rumpetaske fra Gucci, 8566 via Gucci.com
Sort rumpetaske fra Nike, 199 kr via Unisportstore – Flerfarget rumpetaske fra Fenty x Puma, 950 kr via Junkyard – Sort og orange rumpetaske fra Off-White, 5313 kr via Net-a-Porter

Åpningsbilde: via popsugar.co.uk