Prestisjetungt oppdrag for italiensk luksusmerke

Motehuset har fått æren av å designe sceneantrekkene til den legendariske artisten sin aller siste turne.

Gucci er virkelig i vinden om dagen, og bare denne måneden har vi kunne melde om at motehuset har åpnet egen restaurant og kommet med en egen kolleksjon med hundemotiv.

Tidligere denne uken ble det kjent at den legendariske britiske sangeren Sir Elton John, nå vil begi seg ut på sin siste turne – før han legger opp sangkarrieren. Turneen som har fått navnet «Farewell, Yellow Brick Road», vil bestå av 300 konserter og pågå til 2020.

I dét John, som i sine 50 år som artist har blitt kjent for sine ganske ville antrekk, legger ut på sin siste turne, er spektakulære sceneantrekk en selvfølge. Designeren som har fått det ærefylte oppdraget å kle John er sjefsdesigner hos Gucci, Alessandro Michele.

Dazeddigital skrev torsdag vi ikke må se lengre tilbake enn til Guccis vår/sommer 2018-kolleksjon, for å finne flere referanser til Rocket man-sangeren. I tillegg til flere iøyenfallende antrekk (i kjent maksimalistisk Gucci-stil), fikk vi se glitrende «badehetter», jakker og bodyer i sterke farger og mengder med paljetter, og en tote-bag som utmerket seg med tittelen på Elton Johns singel fra 1971 «Levon – Goodbye».

Elton John har gjort stor suksess gjennom femti år i bransjen – og vi forventer at han avslutter med flere ekstravagante antrekk.

Til WWD kunne artisten fortelle at han tidligere var like nær den nå avdøde designeren Gianni Versace, som han i dag er Alessandro Michele.

Da Elton John kungjorde dette samarbeidet var han iført en maksimalistisk, fargerik jakke; selvfølgelig signert det italienske motehuset. Legg merke til teksten «Gucci loves Elton» på ryggen.

Alle bilder via Instagram @Gucci

Les også: Han blir Célines nye sjefsdesigner