Min ønskeliste: Pernille Juvodden

Melk & Honning elsker julen – og spesielt julegaver. I år som i fjor har vi søkt etter inspirasjon til julegaveinnkjøpene på ønskelistene til et knippe velkjente personer.

Man skulle kanskje tro disse menneskene «har alt fra før», men de kunne ramse opp mange ting de håper ligger under treet den 24. desember.

Her er det influencer Pernille Juvodden avslørte for oss:


Hvis du kunne ønske deg hva som helst i absolutt hele verden, no limits, hva ville det vært?

– At alle mennesker viser respekt for hverandre. At vi bryr oss mindre om hva alle andre gjør med livene sine og at farge ikke lenger er et tema. Av hele mitt hjerte ønsker jeg meg at vi kan se mennesker for hvem de er og for de gode tingene de gjør. Ydmykhet og kjærlighet til verden. Virkelig.

Hva er den beste gaven du noensinne har fått? 

– Jeg har veldig gode mennesker rundt meg som gir meg ting jeg virkelig trenger eller har ønsket meg lenge, men gaven som jeg virkelig husker er da broren min lagde et piano hefte + tilhørende cd spesielt til meg for at jeg skulle lære meg å spille. En gave som var skikkelig gjennomtenkt og kom fra hjertet. Har enda til gode å lære meg piano da, haha.  

Hva er den verste gaven du noensinne har fått? 

– Guttejente som jeg er hater jeg masse dilldall og skikkelig jentete ting. Da jeg var yngre gikk jeg alltid i guttetruser, lekte med LEGO og stjal broren min sine klær. Du kan jo tenke deg hvordan det var å få rosa hårbøyle med strass under treet, ponni-pysjamas og paljettbukser med matchende paljettlue. Ah, ble så lei meg…Ville jo bare ha Bjørn Borg-boksere og snowboard. 

Hva er best med julen (om du må velge én): Gavene, maten eller å være med familien? 

– Når familien samles rundt bordet for å spise middag. Det er det som er julen for meg. Det er der vi sitter til rumpa sovner, buksa må åpnes eller kjolen nesten revner. No joke.

Her er det Pernille ønsker seg til jul i år: 

  1. Adidas Tracksuit i basic farger. Via Junkyard, 559 kroner for jakka og 479 kroner for buksa.
  2. Å bli elefant-fadder. «At penger blir gitt for å redde de få elefantene som er igjen!» Via The David Sheldrick Wildlife trust, 412 kroner i året.
  3. Et Ma$arati-maleri. For eksempel «Untitled 5» via Nuart Gallery, 4000 kroner.
  4. PT-timer i kickboksing. For eksempel hos Partner treningsstudio, fra 750 per time.
  5. Estelle & Thild Biodefense Multi-Nutrient Youth Oil. Via kicks, 379 kroner. 
  6. Emma S. Sensitive Night creme. Via Vita, 279 kroner. 
  7. Adidas Y-3 Kozoko High. Via Yme, 3199 kroner. 
  8. Original Mineral Moisture Masque. Via Amazon, 330 kroner
  9. Kleshengere fra Redd Barna butikken i Hegdehaugsveien. «Da vet jeg at barn i nød får varme klær.»

Les også min ønskeliste med: Inti WangCaroline Skjelbred Farge-DagnyEsra Røise.