Mitt skjønnhetsunivers: Kristine Ullebø

– Man må slutte å sammenligne seg selv med andre, og bli glad i de trekkene som gjør deg til akkurat deg.

Kristine Ullebø er en av Norges største bloggere og er med i TV-serien «Bloggerne». Hun jobber også som modell og var nylig aktuell under Oslo Runway hvor hun gikk på visningene til Tom Wood og Veronica B. Vallenes.

Vi har tatt en prat med 20-åringen fra Førde om hennes forhold til dagens skjønnhetsideal og hvilke produkter hun bruker for å føle seg litt skjønnere. 

Hva legger du i skjønnhet?
– Skjønnhet for meg er utstråling. Har du det bra med deg selv, så synes det. Det er så cheesy å si, men likevel så sant. Omring deg selv med gode mennesker, gå tur i skogen, dyrk interessene dine og spis deilig mat som gjør kroppen glad. Det synes! Og det synes enda mer desto mindre sminke du dekker deg i.

Du har fem minutter foran speilet før du må løpe om morgenen. Hva gjør du?
– Fikser brynene og bruker de resterende minuttene på å spise frokost og lage meg kaffe. Brows is all you need!

Produkter: Zo Medical Cebatrol Oil Control Pads og Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex. Foto: Produsentene.

Hvilke produkter inngår i din hudpleie-rutine?
– Zein Obagi shine Oil Control Pads, først og fremst. De er dyre, men jeg betaler GLEDELIG hver eneste gang jeg er tom fordi de padsene redder huden min. (Tips: Klipp padsene i to, så varer pakken dobbelt så lenge). Når det gjelder fuktighet sverger jeg til Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream. Mamma introduserte meg for denne da jeg var ganske ung og nå er jeg like avhengig som henne. Den er best.

Hvilke sminkeprodukter digger du mest og hvorfor?

  • YSL Couture Brow. Legg bort øyenbrynspennen og pudderet, dette er det beste produktet jeg noensinne har ramlet over. Naturlige bryn på 1-2-3.
  •  theBalm Girls Lipstick i farge «Mia Moore». Finere rødfarge finner du ikke, jeg sverger til denne leppestiften. Får alltid spørsmål om den når jeg har den på 🙂
  • theBalm Tall, Dark & Handsome Marcara, jeg har en hel samling med alle disse mascaraene som jeg har brukt opp. Tror kanskje vi er oppe i 30-40, uten å tulle. Ja, jeg er avhengig! Ingen andre mascaraer får røre vippene mine.
Produkter: The Balm Tall Dark & Handsome Mascara, YSL Couture Brow og The Balm Girls – Mia Moore.

Hva er dine beste tips for å holde huden ung og fresh?
– IKKE TA SOL! Og bruk SPF50 hver dag. Jeg vet jeg høres ut som mammaen din når jeg sier dette, men tro meg, du vil takke meg. Du blir brun om sommeren uansett, jeg lover deg. Huden min var problemfri frem til jeg ble teenager og begynte å ta solarium og grille meg på solsenga i timesvis på sydenferier. Veien tilbake var lang og smertefull, men nå vet jeg i alle fall hvor skadelig solen faktisk er. Det blir liksom litt.. glemt?

Hva er din signaturparfyme?
– Jeg er 20 år og har enda ikke klart å finne min signatur-parfyme 🙁 Jeg bruker en deo som lukter godt og minimalt med parfyme, og så en liten dert Patchouli på halsen. Patchouli er en indisk olje som er helt nydelig å bruke sammen med parfyme. Jeg liker egentlig å lukte Kristine.

Hva er ditt «holy grail»-produkt som ALLE burde skaffe seg?
– Det må bli YSL Couture Brow som jeg nevnte over her. Hadde den gått ut av produksjon hadde jeg freaket ut.

Hva er det rareste du har gjort når det kommer til utseende?
– I fjor høst dro jeg på konsultasjon på en klinikk her i Oslo for å høre med en plastisk kirurg hvordan jeg kunne fikse nesen min. Jeg satt heldigvis ikke i stolen i mer enn 5 minutter, kirurgen sendte meg hjem.

Hvordan forholder du deg til dagens skjønnhetsideal? Hva er den største kampen du har måtte ta med deg selv?
– Jeg slet mye med selvtillit da jeg var yngre. Ah, jeg husker så utrolig godt hvor mye jeg misunnet hun ene pene jenta på trinnet i årevis. HVORFOR kan ikke jeg se slik ut? tenkte jeg. Nå elsker jeg meg selv, fra innsiden av. Veien hit var lang, og jeg vet helt ærlig ikke hvordan jeg skal forklare hvordan jeg gjorde det, for det ER en lang prosess. Man må bare slutte å sammenligne seg selv med andre, og bli glad i de trekkene som gjør deg til akkurat deg. Jeg kan se en smellvakker jente på gata, men jeg tenker likevel aldri at jeg ville byttet bort mitt utseende med hennes. Fordi jeg… er så glad i meg selv. Man må komme til det punktet, tror jeg. For det er da man slutter å la seg påvirke av «skjønnhetsidealet».

Og ironisk nok? Den tiden jeg brukte mest tid fremfor speilet om morgenen var den tiden jeg var mest usikker på meg selv. Nå går jeg sminefri like ofte som jeg bruker sminke, og når jeg først velger å sminke meg så går jeg for en enkel og naturlig look. Det er såååå sjarmerende og fresht med en naturlig look!

Alle bilder via krissy.blogg.no

Les også: Mitt skjønnhetsunivers: Sabrina Cleopatra