M&H toppliste: Sminkeorganisering

Endelig litt system i alt rotet! Her er våre åtte favoritter når det gjelder sminkeoganisering og -oppbevaring.

Sminke har gått fra noe vi tar på oss for å freshe seg litt opp til hverdags og fest, til å bli en faktisk hobby for mange av oss. Endeløst mange timer flyr forbi mens man stirrer på sminke-tutorials på Youtube, eller leser om produkter på blogger, som deretter resulterer i det å tråle nettbutikker eller fysiske butikker for å skaffe seg alle disse såkalte «holy grail»-produktene.

Resultatet er at sminkesamlingen vokser i en rasende fart. De nærmest uoverkommelige mengdene av produkter til å stryke utover ulike deler av ansiktet, i all verdens beholdere av ulik størrelse, må oppbevares et sted. Du tror kanskje du vet alt du har – men i alt kaoset hender det nok for de fleste av oss at vi finner en leppestift eller øyenskygge vi hadde «helt glemt at vi hadde kjøpt». Det er på tide å opprette et visst system.

Derfor har vi samlet de åtte beste små oppbevarings-systemene for all sminken din – enten du ikke har så ekstremt mye, eller du kan måle deg med en makeup-artist:

Øverst fra venstre: Lori Greiner Spinning cosmetics organizer, 339 kroner, via Bed, Bath and Beyond – Mirrored Makeup storage, mellom 590 og 1032 kroner, via Potterybarn – Makeup cosmetics case, 40 kroner, via Ebay – Luxe Acrylic makeup storage, 378 kroner, via The Container Store
Øverst til venstre: Stick on Pods, 84 kroner, Via The Container Store – Marble Vanity Organizer, 267 kroner, via Anthropologie – ALEX skuffeseksjon, 936 kroner, Via IKEA – Shelas rund sminkeoppbevaring, 112 kroner, Via Blivakker