M&H inviterer til visning av ​Viktor&Rolf for Zalando RE:CYCLE

Hva skjer når to haute couture-designere skal lage en kolleksjon i samarbeid med en av verdens største shoppingdestinasjoner?

Partnerskap med Zalando

Onsdag 31.januar har Melk & Honning gleden av å invitere deg til visning av Viktor&Rolfs kolleksjon RE:CYCLE for Zalando. Arrangementet er helt gratis, men det er et begrenset antall billettet – så meld deg på nå.

Nederlandske Viktor&Rolf og Zalando har gått sammen om en unik kolleksjon basert på resirkulerte plagg. Designerduoen har tatt en sjelden pause fra deres ellers tettpakkede couture-kalender og brukt tiden til å designe en leken kolleksjon basert på plagg som har ligget på lageret og samlet støv hos Zalando.

Denne kolleksjonen illustrerer hvordan det er mulig å lage high-end mote basert på gjenbruk.

Bilde av modellen Henne Gaby i klær fra Zalando

– For oss har «haute couture» alltid vært et rom for eksprimentering. I tidligere kolleksjoner har vi utforsket kreativ gjenvinning av ulike metoder. Vi ser for eksempel på nye og kunstneriske måter å bruke elementer fra fortiden for å skape nye nytt.

Kolleksjonen har fått navnet RE:CYCLE nettopp fordi de resirkulerer gamle plagg som ikke har blitt solgt hos shoppingdestinasjonen. Kolleksjonen består av 17 plagg som har blitt designet på Viktor&Rolf sitt atelier, og produsert for hånd i Italia. Plaggene i denne «limited edition»-kolleksjonen består av alt fra t-skjorter, til kjoler og skjørt.

– I vårt kommende samarbeid med Zalando, er vi glade for å kunne frembringe ånden i det bærekraftige og tilgjengelige, ved å puste nytt liv i glemte klær.

Kolleksjonen Viktor&Rolf for Zalando RE:CYCLE, vil være tilgjengelig eksklusivt på Zalando fra 1.februar. Prisen på plaggene ligger fra 500 til 5000 kroner.

Meld deg på facebookeventet her. Attending = gjesteliste.