Mente Gigi ikke var tynn nok – Se modellens svar

(INSTAGRAM)
(INSTAGRAM)

 

Kropp er topp, men av og til er den poncho. I alle fall under Tommy Hilfigers høstvisning i fjor, da Gigi Hadid visstnok ikke var tynn nok for noe mindre heldekkende. Dette kunne designeren fortelle i et intervju for noen uker siden og flere har reagert.

Dette ble dog bestemt av stylisten og Hilfiger har i ettertid prøvd å oppklare det hele ved å fortelle at han ikke var særlig fornøyd med klesvalget.

– Det at jeg liksom mente hun ikke var tynn nok opprører meg til ingen ende. Gigi er selve symbolet på perfeksjon, forsvarer han seg med til Page Six.

Les også: Tommy Hilfiger åpner tivoli under NYFW

Selve hovedpersonen, Gigi, har nå også kommet med et eget svar til denne kinkige saken. I et intervju med Access Hollywood belyser hun at hun neste sesong ble kledd i bikini av samme stylisten som ga henne en poncho og at Tommys kroppsfikserte utsagn ble tatt ut av kontekst. Det var nemlig Tommy som ønsket seg Hadid til visningen.

– Jeg vet at hele poenget av historien var at Tommy heiet på meg og at uansett hva stylisten for den sesongen sa eller hva enn han kledde på meg, så ønsket Tommy meg i showet og Tommy jobbet for å få meg og Tommy elsket mine kurver, forteller hun.

Se klippet fra intervjuet her:

Les også: Lindex kutter ut «plus-size» – Les Intervju med modellen Ashley Graham