Kleskjede har hanket inn Tone Damli

Tone Damli fronter den nye kampanjen til Vero Moda.

Ifølge den danske kleskjeden representerer Tone, som kom på andreplass i Idol i 2005, det nye imaget deres med fokus på et skandinavisk uttrykk som mikser det selvsikre, avslappede og minimalistiske.

– Da forespørselen om et samarbeid med VERO MODA dukket opp ble jeg med det samme veldig nysgjerrig. Jeg synes VERO MODA har gjort mye spennende i det siste. Da jeg fikk se kolleksjonen jeg skulle fronte, var jeg overbevist – dette var noe jeg virkelig kunne stå inne for, sier Damli ifølge pressemeldingen.

Tone Damli i blomsterkjole
Foto: Truls Qvale
Tone Damli i blomsterkjole og blazer
Foto: Truls Qvale

Butterflies-sangeren har blitt hanket inn for å fronte tre kolleksjoner som skal skape den komplette vintergarderoben – fra paljettkjoler til boblejakker.

I bildeserien fotografert av Truls Qvale har Damli plukket ut sine favoritter. Utvalget er knipset rundt i Oslo sitt bybilde.

– Mine favoritter fra årets kolleksjoner er blant annet en lekker sort kjole med knyting i livet, en blå tykk strikkegenser, en deilig kremfarget overdel og et stort skjerf.

Tone Damli I dressjakke og bukse
Foto: Truls Qvale
Tone Damli i svart kjole
Foto: Truls Qvale

Damli har blitt ambassadør for «The Spirit of the Vero Moda Girl» i forbindelse med kleskjeden sitt 30-årsjubileum. Samarbeidet skal lanseres førstkommende torsdag på Oslo City hvor Tone Damli skal vise fram kolleksjonen.

Vero Moda har over 1000 butikker i Europa, og man finner kleskjeden i de aller fleste byer i vårt langstrakte land. Damli forteller at hun alltid har elsket Vero Moda.

– Jeg vokste opp med VERO MODA som en av få butikkene i Sogndal. Min interesse for klær startet derfor nettopp her, forteller bloggeren og sangeren.

Tone Damli er ikke den første norske stjernen som samarbeider med Vero Moda. I fjor designet Jenny Skavlan bak en bærekraftig kolleksjon som hun selv frontet.

Tone Damli i velurkjole
Foto: Truls Qvale
Tone Damli i silkejakke
Foto: Truls Qvale

 

Foto hovedbilde: Truls Qvale

Les også: Streetwear har vært en ganske «safe» måte å være moteriktig på