Fargesirkus på neglene, takk!

La neglene være barnslig lekne.

Hender det du prøver å finne den perfekte neglelakkfargen som matcher humøret ditt? Kanskje du går for sort når du er veldig stresset eller har en dårlig dag? Eller en «nude» når du ikke orker å legge veldig mye tid i fargevalget? Opp med en hånd de som startet året med rød neglelakk fordi vi tenkte at «i år skal jeg være klassisk og voksen»?

Skal vi tolke negletrenden vi har sett på flere av favorittinfluencerne våre, og hos flere designere de siste sesongene, så handler det ikke om å finne den ene fargen som passer humøret ditt: Det handler om å leke oss med alle de ulike fargene vi ønsker.

I juli skrev Vogue om de tre største negletrendene som vil prege skjønnhetsbildet fremover. Blant disse fant vi negler lakkert i ulike, friske farger. Den amerikanske designeren Thom Browne sendte modeller med negler i ulike pastellfarger nedover catwalken på sin vår/sommer 2017-visning. Den lekne designeren Jeremy Scott, bak Moschino, er (selvfølgelig) også en fan av denne trenden.

Her i Norge har vi blant annet to influencere – Irina Lakicevic og Janka Polliani – som ofte inspirerer oss med nye bilder av fargerike negler.

Etter å ha sett disse kule folkene med freshe negler, er det ingen grunn til å la grått vintervær hindre deg i å bruke glade farger.

Så finn frem neglelakker i favorittfargene dine – og la alle pryde neglene dine. Ps: Ikke vær redd for å bruke glitter.

Skjemdump Instagram @Irinalakicevic
Skjermdump Instagram @IrinaLakicevic
Skjermdump Instagram @Polliani

Hovedbilde: Kate Moss 

Les også: Dette er årets viktigste sminketrender