– Donna Karan er avskum i en fancy kjole

På søndag fikk Hollywoods mest profilerte og kanskje mektigste mogul Harvey Weinstein sparken fra sitt selskap The Weinstein Company i kjølvannet av en rekke anklager om seksuell trakassering. Ifølge The New York Times skal dette ha pågått i 30 år, samtidig som seksbarnsfaren var gift, og det skal «alltid» ha vært «godt kjent» i bransjen.

En rekke profilerte kvinnelige skuespillere har i etterkant stått frem og sagt at Weinstein har vært respektløs mot dem, blant annet ved å invitere til jobbmøter på sitt hotellrom, for så å be dem se på ham dusje og ta på ham. Andre hevder at han har tatt frem penisen og mastrubert foran dem.

Weinstein har blitt fordømt av de fleste, inkludert Barack Obama:

Men Donna Karan forsvarer den 65 år gamle milliardæren og insinuerer at ofrene kanskje også kan takke seg selv for trakassering og overgrep.

– Vi må se på oss selv, sier designerveteranen til The Daily Mail.

– Hvordan viser (kvinner) seg frem? Hvordan presenterer vi oss selv som kvinner? Hva ber vi om? Spør vi om det ved å presentere all sensualiteten og seksualiteten?

Fortsetter nedenfor videoen.


Donna beskriver Harvey og Marchesa-designer Georgina Chapman, hans kone siden 2007, som «vidunderlige mennesker». Georgina har nå sagt at hun skiller seg fra Harvey.

Etter å ha blitt slept på nettet på grunn av intervjuet, så beklager nå Donna Karan og hevder at det hun sa ble tatt ut av sammenheng (til tross for at hun ble filmet da hun ble spurt om Weinstein-skandalen), og unnskylder at hun gjorde folk provoserte og sinte.

– Jeg gjorde en uttalelse som dessverre ikke representerer hvordan jeg føler eller hva jeg tror på.

For sent?

DKNY-grunnleggeren får kjørt seg etter «misforståelsen».

Ifølge The New York Times så skal Rose McGowan ha saksøkt Weinstein for en ufin episode som fant på hotellrommet hans under Sundance Film Festival i 1997, da hun var 23 år. Rose skal ha blitt betalt 100 000 dollar for å droppe søksmålet.

Skuespilleren, som hevder at Ben Affleck sa til henne at han vet hvordan Weinstein behandler kvinner, slår hardt ned på Donna.

Se også: Supermodellen latterliggjøres på nettet etter denne «kule» snutten